ФАКТИ.БГ

Проф. Радулов за ФАКТИ: Борисов изглежда много смешен, съветвам го да се прегледа

''Очевидно, че нервите му не издържат на човека. Аз бих го посъветвал все пак да отиде да се прегледа, защото според мен здравето му е в опасност'', каза експертът по национална сигурност

Публикувана: 23 Февруари, 2021 19:20
235 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 39100
Проф. Радулов за ФАКТИ: Борисов изглежда много смешен, съветвам го да се прегледа
Снимка: ФАКТИ
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4.6 от 265 гласа.

''Виждаме, че и делото на Бобоков върви към същия неуспешен финал, но успешен за него. Аз си мисля за това, че прокуратурата ни дава един много лош пример как тези, които би трябвало да опазват закона, всъщност непрекъснато и последователно изпадат в страшно противоречие със собствените си задължения и го нарушават. Това, което отсъжда съдът е, че арестът и на Милушев, и на Пламен, е противозаконен''. Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ експертът и преподавател по национална сигурност в Нов български университет проф. Николай Радулов. Коментарът у е по повод това, че българският съд постанови, че арестът на президентския секретар Пламен Узунов, случил се през миналото лято, е незаконен.

''Всъщност, ние нямаме ли престъпление против националната сигурност, когато тежко въоръжени мъже нахлуват в президентството? Не трябваше ли целият екип от служители на НСО да бъде уволнен?'', запита проф. Радулов, а след това продължи така: ''Защото, ако идеята е да пазят президента от хора, които се движат по улицата и не са нормални и без да искат ще влязат във вратата, или от някоя бабичка, която се е объркала къде е влязла и си мисли, че е в ЦУМ, а влиза в президентството, то такава охрана не ни трябва'', категоричен е експертът по национална сигурност.

''Президентът е върховният главнокомандващ. Какво трябва да се напише? Че могат да влизат в неговата институция и да се гаврят с него ли?'', коментира проф. Николай Радулов въпроса за правомощията на НСО.

"идеята да задържиш президентски съветник е само инструмент за това да унижиш президента. И ние виждаме как това са едни непрекъснати опити. Първо, директивите, които даваше Борисов - беше да го направят смешен (б.р. президента). Но президентът по някакъв естествен мъжествен начин не изглежда смешен, каквито и глупости да се говорят по негов адрес. Докато Борисов изглежда много смешен'', добави той.

''Вие нали сте забелязали, че тези 10 години, когато ни управлява правителството на ГЕРБ, хората първо се задържат и след това се започва събирането на доказателства. Наказателно-процесуалният кодекс е обърнат с хастара навън. Такова нещо няма никъде по света'', коментира още експертът по национална сигурност.

Той обърна внимание и на състава в НСО:

''От една страна има много подготвени момчета, някои от тях са ми били студенти, момчета, които непрекъснато се опитват да се самоусъвършенстват. Там има системи за подготовка и обучение, даже в момента този, който отговоря за подготовката на състава, е докторант в нашия департамент, и те се опитват да прокарат една съвсем модерна и елегантна линия на това, че трябва да се готвят да са готови за всичко, лицето, което пазят, да успеят да го опазят, ако нещо се случи. Тренират, интересуват се от най-новите практики в световната дейност по охрана на особено важни персони. Но има и хора, които по същество ги интересува това, че имат статут, имат оръжие, карат бързи коли. Вие знаете, че отново и отново, и отново има катастрофа след катастрофа след неспазване на различни предимства, които имат другите участници в движението - без пуснати светлини, без причина да се бърза, и това всъщност безкрайно дискредитира тази служба. Тя има дефекти. Самият начин, по който действа и правомощията, които са ѝ дадени, са дефектни - толкова широк кръг от охраняеми. Тя всеки ден работи срещу себе си, тя се самокомпрометира'', заключи за НСО проф. Радулов.

''Аз си мисля, че те (б.р. гардовете от НСО) не контактуват пряко със задкулисието, а дават информация на своите началници, които са свързани със задкулисието. Тук е резонният въпрос да запитаме: кое е това задкулисие? Тъй като, колкото по-нагоре се отива, толкова са по-явни връзките на управляващите с една или друга трибуквена групировка'', допълни той по темата "НСО".

Проф. Радулов коментира и поредното нелепо изявление на премиера Борисов, който сега твърди, че управлява кризата.

"Проблемът е, че той управлява кризата, а трябва да се управлява противодействието на кризата. Схемата на управление вие я виждате. Сутринта се казва едно, след това се казва обратното. Казва се, че това обратно е най-доброто в света, а на другия ден се казва точно обратното, което вече за другия ден е най-доброто в света".

А след това експертът по национална сигурност продължи коментара си за министър-председателя ни Бойко Борисов:

"Очевидно, че нервите му не издържат на човека. Аз бих го посъветвал все пак да отиде да се прегледа, защото според мен здравето му е в опасност. При начина, по който живее и, както го гледам, се напряга, той не би трябвало да кара и автомобил, каквото прави непрекъснато, защото ще се удари някъде, ще получи някоя криза. Забележете, от откровените самохвалства, които започват с думите, че не обича да се хвали, ние стигнахме вече до открити заплахи. "Нещата са толкова добри, такъв страхотен рейтинг имаме в света, че ако не се получат резултатите от изборите, които трябва да се получат, нещата много ще се объркат". Кои са тези резултати от изборите е ясно, тъй като той го казва. Но всъщност резултатите, с които се хвали, това са резултати, които показват, че можем да теглим още и още заеми. Тоест, тези, които имат интерес ние да теглим заеми от тях, с удоволствие обясняват колко сме добри в тегленето на заеми. Но ние сме добри и в усвояването на заеми. През декември изхарчихме над 3 млрд., сега продължаваме да харчим безумно и вероятно до изборите ще успеем да изхарчим още 4-5 млрд., като при това продължаваме да взимаме заеми. Сега става дума за още един държавен заем от 200 млн. Най-вероятно страната ще посрещне промяната с празни джобове, както я посрещна през 1997 г.''

''Аз мисля, че първо основната цел беше президентът - да се покаже какви разбойници са неговите съветници, помощници и секретар, но тази цел не беше улучена. Има, разбира се, и един друг елемент - елемент на отмъстителност, тъй като Пламен Узунов в битието си на служебен вътрешен министър изрита един главен секретар, който главно беше пиян, докато беше главен секретар при г-жа Бъчварова. Той го "изрита" ненапразно, а просто защото го хвана, и то с доказателства, че кара шефа на една от областните дирекции да окаже въздействие върху изборния процес'', върна се проф. Радулов на темата с акцията срещу служителите на Президентството.

Проф. Николай Радулов изрази мнение, че при евентуална промяна в България би било възможно да се направи така, че Цветан Цветанов лично да връща пари, а не държавата ни, за множеството осъдителни присъди в съда в Страсбург срещу България, причина за които са действията на МВР, докато лидерът на "Републиканци за България" бе министър на вътрешните работи - в първото правителство на ГЕРБ.

''Главният секретар, противно на обществените нагласи и идеи за това какво прави главният професионалист в МВР, той всъщност стои като една пионка отпред и отклонява вниманието. Сега същият главен секретар - той не прави нищо, той е един смешен човек. Когато говори, говори такива неща, че дори и неопитните журналистки се смеят, и обикновено подтичва след главния прокурор'', разясни проф. Радулов, който има опит в структурите на МВР.

''Работата на министър-председателя е да управлява стратегически процесите. Не да казва колко чифта гумени ботуши трябват "тук". Или: ей на този да му дадеш еди-какво си. Или: ей на този да му оправите къщата.Или: аз сега ще ви отпусна за стадион. Те са 4 старци на 75 години, но той ще им прави стадион... Да могат да тичат и да се борят COVID чрез физически упражнения'', коментира още проф. Радулов.

''Този, който се съгласи да участва с Божков на изборите, може да има само една причина - очакването, че Божков ще даде пари. Иначе участието на Божков в изборите компрометира която и да е партия. Никой не му пречи на Божков всеки ден да държи речи по два часа във Фейсбук, както и прави, но не 2 часа, никой не му пречи и ако наистина има доказателства за това на кой и какво е дал, а аз се надявам, че има такива неща, защото той е един умен човек и не е празнословец, ще бъдем много изненадани преди изборите'', коментира той и темата "Божков", специално в частта за мандатоносителя ПП БНО, чрез която "Българско лято" на Васил Божков ще се яви на предстоящите парламентарни избори. Към момента на интервюто на Лили Маринкова с проф. Николай Радулов, все още не се знаеше коя ще е партията мандатоносител.

''Някой човечец, ако изтегли 2000 евро от сметката си, ДАНС веднага почва да се интересува защо, кога и как. Този човек (б.р. Васил Божков) е изтеглил 70 млн. (б.р. малко над 60 млн.), многократно го е правил и никой в ДАНС не е казал и дума'', коментира експертът по национална сигурност и детайла с разкритията на Васил Божков за раздаване на милионни рушвети на висши държавни служители, в частност на бившия министър на финансите Владислав Горанов и министър-председателя Бойко Борисов.

''Ако ГЕРБ по някакъв еквилибристичен начин успее да спечели изборите, това ще доведе до още по-голямо ожесточение. Предполагам, че ще има отново протести, те ще са по-мощни и най-накрая няма да се стигне до просто падане от власт'', каза проф. Николай Радулов към края на участието си.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:

България

Поставете оценка на статията:
Оценка 4.6 от 265 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
El boko
1 Отговор
Кое му е смешното, бе? хихи :)

Коментиран от #68, #206, #207


Оценка:
-18 +216

ПУТИН
2 Отговор
ТИ ПА СИ МНОГО УБАВ?

Коментиран от #186


Оценка:
-273 +58

SDEЧЕВ
3 Отговор
ОЩЕ ЕДИН ПРОФЕСОР ПО НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ ,КОЙТО Е ПОЛУЧАВАЛ ЗАПЛАТА ОТ ВАШИТЕ ПАРИ МИЛИ СЪГРАЖДАНИ

Коментиран от #37, #46, #56, #225, #229


Оценка:
-480 +117

Бай Ганьо/в превод от гръцки
4 Отговор
В някои случаи медицината е безсилна!

Коментиран от #29, #216


Оценка:
-26 +344

Защо вменявaш нещо дето
5 Отговор
може и да се случи ,МОЖЕ и да не се случи!!!елементарен милиционерски похват ЗА манипулация!!!

Оценка:
-257 +75

Емил
6 Отговор
Поредното изкуфяло ченге! Фактът, че подобни руски подлоги плюят Б.Б., фактически, го издигат в очите на колебаещите се (като мен)!

Коментиран от #165, #180, #194


Оценка:
-474 +91

Сатъра на Хана
7 Отговор
НЕ СА СМЕШНИ тия "МЪЖЛЕТА " ами са ЗЛИ и ОПАСНИ за НАРОДА ..........От житейски опит знам че най-страшните БЪЛГАРОМРАЗЦИ са малките комплексирани
джуджета като Дон Боцко Ал Рапоне Ел Чекмеджоне ..................
и Славчо Малкия Рапон дето е кандидат да става Дон :)) ..........
........... Затова и градят кирпич бетон фасади с тия бръснати глави , обички , бради Ферарита и Джипки :))

Оценка:
-33 +271

8
Този коментар е премахнат от модератор.
Жоро
9 Отговор
Тоя бивш комунист яко злобее ама е на пенция и заплата която ние му плащаме

Коментиран от #179


Оценка:
-334 +70

Не е смешен
10 Отговор
фигуранта,той просто е жалък

Оценка:
-233 +57

Сатъра на Хана
11 Отговор
Това е като в Уестърна "Добрия , Лошия и Злия" .... Има Добри хора , Има Лоши Хора , а има и ЗЛИ Хора като Боци Рапона и Славчо Малкия Рапон
....... Защото при тях АЗ-ЪТ е над-всичко

Коментиран от #57


Оценка:
-20 +186

Фен
12 Отговор
Ра..Ду.. кой? А ти кой беше? Какво си направил? Кой ти плаща?

Коментиран от #48, #184, #223


Оценка:
-236 +49

узурпаторче
13 Отговор
Като чуя, че някой е експерт по нещо и ми настръхва козината. И аз съм експерт по креватна гимнастика , ама масово не ме признават. Те тоя комунист и той - експерт. Аман.

Коментиран от #15


Оценка:
-240 +60

БУДЕН ГРАЖДАНИН
14 Отговор
НИ ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ АГЕТИРАМЕ ЧЕ Е ЗА ПРЕГЛЕД АМА КОЙ ДА ЧУЕ!!!

Коментиран от #172


Оценка:
-31 +226

Сатъра на Хана
15 Отговор

До коментар #13 от "узурпаторче":


Те затова ГРОБ и Славчовата Партия Разправяте ,
........
че Ако не са Рапона и Малкия Рапон , Земята ще спре да се върти и ще настане потоп ....... Демек те са Богове като Джолана , а не Експерти :))

Оценка:
-14 +97

Васил
16 Отговор
Няма такъв лекар който да му помогне още не е напреднала медицината че да прави трансплантация на мозък.

Коментиран от #61


Оценка:
-18 +191

РАДИО ЕЛТО
17 Отговор
кметицата на КРАСНО СЕЛО СОФИЯ
РОСИЦА СТАНИЛОВА е присвоила парите на ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

Коментиран от #219


Оценка:
-9 +127

Behemoth
18 Отговор
ТИКВАТА не е у ред!

Оценка:
-20 +170

РАДИО ЕЛТО
19 Отговор
БОЙКО е мутра престъпник патологичен лъжец двуличник крадец

Оценка:
-25 +207

Сатъра на Хана
20 Отговор
Анкета - Кой е крал повече в България ? - Фашистите или Мутрите и Бейовете ?

Коментиран от #166, #167


Оценка:
-14 +112

Дън Бай
21 Отговор
Стимулантите! Катаджийте ако го проверят с жипката ще им счупи хапаратурата.

Коментиран от #72


Оценка:
-13 +121

МИЛЕНИУМ
22 Отговор
герб БОРИСОВ САЧЕВА лишиха пенсионерите от ВЕЛИКДЕНСКИ добавки срам позор

Коментиран от #28, #30, #209


Оценка:
-18 +132

СОФИЯ
23 Отговор
БОЙКО нарече някога БЪЛГАРСКИТЕ пенсионери лош ЧОВЕШКИ матерял

Коментиран от #220


Оценка:
-20 +168

Абе
24 Отговор
"интелигенте" , Борисов смешен и като теб яко грешен , но си живеете царски на гърба на държавата и народа български , които съсипахте и ограбихте , изцедихте ги като лимон ! Безнаказано и без да ви пука ! Позор !

Оценка:
-16 +90

Хупман
25 Отговор

До коментар #8 от "Сатъра на Хана":


Е, заради тая злоба червените деби-ли няма да се допрете до власт. А ти конкретно, нямаш нужда от съд. Сам си се осъдил Оглеждай се защото някоя вечер някой който не знае къде и кога се намира, ще ти отвори вратленцето от ухо до ухо. И за няколкото секунди през които сърцето ти ще помпа кръв и ще боядисва близката стена в червено, спомни си какви си ги искал за народния съд.

Коментиран от #192


Оценка:
-132 +29

Любопитен
26 Отговор
ДА , ДРУГАРЮ ПРОФЕСОР , РАДУЛОВ ......КАЖЕТЕ ВИЕ ОТ КОГА НЕ СТЕ ХОДИЛИ НА ПРЕГЛЕД ПРИ ЛЕКАР ?? ЛИЧИ СИ , ЧЕ НЕ СТЕ ХОДИЛИ ОТДАВНА !!!! ЩЕ Е ХУБАВО ДА ГО НАПРАВИТЕ ПО СПЕШНОСТ , ЗА ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ?? ХУБАВО Е ДА СЕ ГРИЖИТЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ДРУГИТЕ ......НО ВИ СЪВЕТВАМ , ДА НАПРАВИТЕ ТОВА , ПЪРВО ЗА СЕБЕ СИ !!!😄😄😄😄😄😄

Оценка:
-144 +37

СОФИЯ
27 Отговор
БОЙКО пращаше някога неприлични есемеси с есемеси на малолетната тогава наша теенисистка СЕСИЛ КАРАТЕНЧЕВА отправяше и неприлични и срамни предложения

Коментиран от #34


Оценка:
-18 +123

АМИ
28 Отговор

До коментар #22 от "МИЛЕНИУМ":


ТО ,БОЙКО и ГЕРБ, дават великденски надбавки на пенсионерите от близо една година !!! 😄😄😄😄😄

Коментиран от #226


Оценка:
-77 +30

РАДИО ЕЛТО
29 Отговор

До коментар #4 от "Бай Ганьо/в превод от гръцки":


където пипне БОГ дори МЕДИЦИНАТА е безсилна

Оценка:
-6 +105

ПУТИН
30 Отговор

До коментар #22 от "МИЛЕНИУМ":


ВЯРНО НАПЪЛНО ГИ ЛИШИХА ОТ ВЕЛИКДЕНСКИ, АМА ИМ ДАДОХА ПО 10 КОЛЕДНИ НАДАВКИ! И ВМЕСТО ПО 40 ЛВ. НЕЩО СЕ ОБЪРКАХА И ДАДОХА ПО 50 ЛВ.

Оценка:
-65 +14

ОСТАВКА
31 Отговор
НА АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ , ОСТАВКА НА ПОДСТРЕКАТЕРЯ - МЕТЕЖНИК , ОСТАВКА НА ЛЪЖЕЦА , СЪД И ЗАТВОР !!!!

Оценка:
-75 +29

ПЕНСИОНЕРКА
32 Отговор
ВЯРНО ЛИ, ЧЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ БОЙКО ЩЯЛ ДА ДАВА ВЕЧЕ ОЩЕ ПО 100 ЛВ. ВСЕКИ МЕСЕЦ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ?

Коментиран от #38, #41


Оценка:
-82 +23

cpv
33 Отговор
Радулов,май на теб ти трябва психиатричен преглед!

Оценка:
-97 +32

БУДЕН ГРАЖДАНИН
34 Отговор

До коментар #27 от "СОФИЯ":


ДОКАЗАН ПЕДОФИЛ!!МОМИЧЕТО СЕ БЕШЕ ВИДЯЛО В ЧУДО!!!

Оценка:
-13 +91

2 години
35 Отговор
Преди две години казах, че е луд и ме викнаха в милицията да давам обяснения.

Оценка:
-14 +89

ПЕНСИОНЕР
36 Отговор
БОЙКО ВДИГНА МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ТРИ ПЪТИ , МИНИМАЛНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА - ТРИ ПЪТИ , ВДИГНА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИ НА ЛЕКАРИ , УЧИТЕЛИ , ВОЕННИ , ПОЛИЦАИИ , АДМИНИСТРАЦИЯ ......ЗАТОВА ЩЕ ГО ПОДКРЕПИМ ЗА ИЗБОРИТЕ СЪС НАЩИЯ ГЛАС !!!!!

Коментиран от #40, #150, #210


Оценка:
-131 +39

Булаир
37 Отговор

До коментар #3 от "SDEЧЕВ":


Боко не получава щото.

Коментиран от #50


Оценка:
-23 +6

Неее
38 Отговор

До коментар #32 от "ПЕНСИОНЕРКА":


Няма да дава. Ама и ти си пенсионерка, колкото аз съм Брад Пит. Троле.

Оценка:
-8 +60

ЕХАА
39 Отговор
Тоя РАДУЛОВ е направо , за психиатрията , вижте как ЛОШО ГЛЕДА!!!!

Оценка:
-91 +30

смерш
40 Отговор

До коментар #36 от "ПЕНСИОНЕР":


Ура за българския интелект!

Оценка:
-6 +39

ПЕНСИОНЕР
41 Отговор

До коментар #32 от "ПЕНСИОНЕРКА":


БОЙКО , ЩЕ ВДИГА ОЩЕ ПЕНСИЙТЕ И ДОХОДИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !

Коментиран от #160, #228, #235


Оценка:
-82 +22

7349
42 Отговор
Абе Радулов,аз работя в Италия,и те взимат заеми за да могат да ни плащат.След като някой ни докара дотук с тоя коронавирус,някой трябва да се погрижи за нас.Така че не само България взима заеми.Кажи ми коя страна от ЕС няма да вземе?

Оценка:
-80 +31

ИМА ШАНС
43 Отговор
В тъжни времена има нужда от малко смях.ББ копира ТЖ който се правеше на шегаджия но си играеше добре ролята .Проблемът в правосъдието вече е че поговорката за милиони няма закони става все по актуална.Ако някой застане на пътя на милионите го смачкват и променят законите , за да се множат милионите.Затова имаме подпорна стена м,Смяна на държавни служители( сменят честните и принципните )Това е всъщност устройството на държавата България. Гнилите ябълки (Ченалова) стават водачи на протеста . Крадците морални стожери. Това ни е държавицата Трябва ни нови хан Крум княз Борис цар Симеон и Петър

Оценка:
-7 +62

РАДИО ЕЛТО
44 Отговор
Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!!!

Оценка:
-93 +28

789
45 Отговор
Господине,аз работя в чужбина и не ми пука кой ви управлява.От сърце пожелавам на българите да си изберат който искат,и този който искат,да се погрижи за тяхното светло бъдеще.Да,ама надали.Знаем че който и да дойде на вкаст и грабне колкала,бързо забравя за своите избиратели.Времето ще покаже.

Коментиран от #52


Оценка:
-36 +37

пфу
46 Отговор

До коментар #3 от "SDEЧЕВ":


Душа,много си прав,а гледай смешните мишоци какви минуси са ти запраскали.Блажени са вярващите нали?

Оценка:
-33 +7

Кмета на Симитли
47 Отговор
Да си прегледа и АнУСА че напоследък много ми хлопа буталото когато му го вкарам

Оценка:
-12 +40

3688
48 Отговор

До коментар #12 от "Фен":


Добри въпроси задаваш.Айде сега мишоците дето ти праскат минуси ,да кажат по нещичко за тоя мръшляк.Да,ама не,нали мишоци.Нямате идея кой е тоя.

Оценка:
-14 +21

Бай ганъо
49 Отговор
Простаците си харесват простаци , за съжаление са доста по тези географски ширини, затова гласувайте , важно е.

Оценка:
-3 +52

МРАЗЯГЕЙБАРАСТИ
50 Отговор

До коментар #37 от "Булаир":


Според гейбарастите Боко пасе трева!!

Оценка:
-9 +36

кьорфишек
51 Отговор
Абе баце пак ще ви бие като маче у дирек,не го ли разбрахте?Некакви смешници насреща му.Не сте ли наясно че не ние,а други дирижират всичко в тоя свят.А вие си се дерете по форумите и си вервайте колко велики са Руменчо,Василчо,Славуца,майки дето все ги убиват,и все са живи и т.н.

Коментиран от #132


Оценка:
-56 +30

Абе
52 Отговор

До коментар #45 от "789":


без значение е къде работиш , бе ! Аман от гастарбайтери , апелиращи със статуса си на такива ! Че и "всезнаещи" ! Досада !

Оценка:
-14 +35

Успяващ Лекар
53 Отговор
При проби за корона вирус ти взимат ДНК и си правят о тях картотека , а при ваксиниранео , знаете японеца какво каза , че водата има памет , не е нужен чип.

Оценка:
-8 +29

567
54 Отговор
Колко смешни и манипулируеми сте,ама като нямате капка мозък,не можете да го разберете.

Оценка:
-4 +25

Академик
55 Отговор
Този бивш милиционер сигурно е професор по празнословие.
Мястото на подобни дърти шестаци е в северна Корея.

Коментиран от #58


Оценка:
-47 +21

мили
56 Отговор

До коментар #3 от "SDEЧЕВ":


ми СЪГРАЖДАНИНО, а с чий пари господарят ти кръстосва България да си прави предизборна агитация.Чий пари харчи да разхожда и губи времето на учени глави чиято надница е стотици лева? Е това простата ти глава не може да разбере.

Коментиран от #69


Оценка:
-11 +52

Д р Вирхов
57 Отговор

До коментар #11 от "Сатъра на Хана":


Комплексари психопати,лесно губещи контрол над импулсите си.

Оценка:
-8 +19

🐷 Боко ТИКВАТА
58 Отговор

До коментар #55 от "Академик":


Трай бе ГЕРБав ПРОШЛЯК...хахаха🤣🤣🤣
Трай, че ме излагаш пред ТУЛУПИТЕ...хахаха.🤣🤣🤣

Коментиран от #64


Оценка:
-14 +23

Ахааа
59 Отговор
Експертът по национална сигурност станал лекар, май той трябва да отиде при специалист, и то психо...

Коментиран от #63


Оценка:
-29 +28

Националист
60 Отговор
Поредния червен олигофрен

Оценка:
-43 +20

любопитко
61 Отговор

До коментар #16 от "Васил":


Мозъкът от кой вид маймуна да вземат докторите?

Оценка:
-3 +16

питане
62 Отговор
Кой е този изваден от мухъла, да участва в предизборната?

Коментиран от #65


Оценка:
-33 +19

63
Този коментар е премахнат от модератор.
Лили
64 Отговор

До коментар #58 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


Защо си качил снимката си, и без нея се вижда какъв си

Коментиран от #67


Оценка:
-7 +21

🐷 Боко ТИКВАТА
65 Отговор

До коментар #62 от "питане":


Аз съм бре.ПРАЗНАТА ТИКВА от село Банки.🤣🤣🤣

Коментиран от #90


Оценка:
-13 +28

Откъде
66 Отговор
Откъде го извадихте този идиот?

Коментиран от #70


Оценка:
-29 +19

🐷 Боко ТИКВАТА
67 Отговор

До коментар #64 от "Лили":


К'ъв съм?
ТУЛУП СЪМ.
К'ъв, да съм?!!!!!🤣🤣🤣

Оценка:
-12 +25

68
Този коментар е премахнат от модератор.
гого
69 Отговор

До коментар #56 от "мили":


И аз се чудя тоя Радев взема 15 000 и нищо не прави има съветници колкото едно правителство ,а само го интересуват изборите и неговата кандидатура за президент.

Коментиран от #76


Оценка:
-39 +21

70
Този коментар е премахнат от модератор.
СЪНИ
71 Отговор
Имам инсулт ама пак ще гласувам срещу комунистите

Коментиран от #89


Оценка:
-33 +15

д р Фройд
72 Отговор

До коментар #21 от "Дън Бай":


Тоя пука диазепам със шепи и го преглъща с уиски.Затова подпухна като козунак,типичен алкохолен фациес!

Оценка:
-12 +28

Още
73 Отговор
Още на снимката си личи, че човекът не е добре и му трябва незабавна лекарска помощ!

Оценка:
-16 +21

sbs
74 Отговор
ЕКПЕРТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ---КЪМ К.Г.Б.-----ДЪРТ КВОМУНЯГА -ОТ КЪДЕ ТИ Е ИЗДАДЕНА ДИПЛОМАТА

Коментиран от #88, #112, #116, #157


Оценка:
-34 +20

Божилов
75 Отговор
спирам аз ,затварям жигулът и отивам да ям на мама еклерът ,и ма арестуваха .....ма бива ли тъй

Оценка:
-3 +12

🐷 Боко ТИКВАТА
76 Отговор

До коментар #69 от "гого":


А на мен 20 000 сами разходите за вертолета и слугите, ама нали трябва да се хваля.....Е, И ДА СЕ ИЗЛАГАМ,КАТО КЛОУН, ДЕ...хахаха🤣🤣🤣Ей, ТУЛУП, отделно взимам и 10 000 заплата, САМО ЗА ДА СТАВАМ ЗА СМЯХ, ДОРИ И НА ГАРГИТЕ...хахаха🤣🤣🤣

Оценка:
-17 +23

ПСИХПСИХЯСАЛ
77 Отговор
АБЕ РАДУЛОВ , НАЛИ НЕ СИ МЕ ЗАБРАВИЛ ??? АЗ СЪМ ПАК НА ПОЧИВКА ВЪВ САНАТОРИУМА , ДЕТО БЯХМЕ С ТЕБЕ МИНАЛИЯ ПЪТ . ПОМНИШ ЛИ ОНЯ ОТ ПЕТА СТАЯ , ДЕТО СЕ ПРАВЕШЕ НА ПОЖАРНИКАР АААААА , А ТИ ГО ХВАЩАШЕ ЗА МАРКУЧА , ДА ГАСИШ ОГЪНЯ ААААА ХИТРЕЦООО . ПАК ТЕ ЧАКАМ ДА ДОЙДЕШ ДА СИ ПОЧИНЕШ И ДА ПОИГРАЕМ !!!!

Коментиран от #93


Оценка:
-32 +14

Добри Куртултрекерът
78 Отговор
Искам на мама супичкатааааааааа

Оценка:
-1 +4

Лили
79 Отговор
Толуп си , ама си РУМЕН нали?
Само той е толкова глупав

Оценка:
-25 +14

Спасов
80 Отговор
Всички сте за психиатър!

Оценка:
-2 +15

Кебаб Курмугометов
81 Отговор
аз мога двестья набирания ,бас ловлю ,чи Радев не можеть

Коментиран от #96


Оценка:
-13 +7

82
Този коментар е премахнат от модератор.
Божилов
83 Отговор
Искам да не плащам ,кат циганите ,га ходя из центъра на София в жегата

Оценка:
-7 +3

sbs
84 Отговор
КРЕДОТО -НА КОМУ-НИКОМУ НЕНУЖНИТЕ -КОЙТО НЕ Е С МЕН Е ВРАГ --ИНАКО МИСЛЕЩИ -НЕ МОЖЕ ---ВРАГ --ГУЛАК -БЕЛЕНЕ ---

Оценка:
-9 +9

кафе Караваната Енина
85 Отговор
ние не сме на Добри от веригата ,мухахаха

Оценка:
-3 +1

ж.к.Еверест аптека Лайнярница
86 Отговор
ние сме със МараШки

Оценка:
-13 +4

87
Този коментар е премахнат от модератор.
🐷 Боко ТИКВАТА
88 Отговор

До коментар #74 от "sbs":


Оооооо, ами я ме погледни мен, бе ТУЛУП.
Милиционер - слуга на БКП и Буда от ДС.
МУТРА от СИК.
Слуга на бай Миле, Т.Живков, "царя" и Меркел.
🤣🤣🤣
Кажи и нещо за мен, де...хахаха.🤣🤣🤣

Коментиран от #94, #163


Оценка:
-9 +23

69 69
89 Отговор

До коментар #71 от "СЪНИ":


Тролчета червени ще ви режа надниците. Бойко пак ще ни бие на изборите, нещо не вършите работа

Оценка:
-22 +12

АМИ
90 Отговор

До коментар #65 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


ТИ ПЛАТЕН ,ТРОЛ ,КОМУНИСТИЧЕСКИ СИ ЗА ДОКТОР ТОЛЕВ.

Оценка:
-18 +9

Божилов
91 Отговор
Мила мамо, как да намеря дума най-добра за тебе? Oт звездите ли аз да я взема или е в сърцето?


★★††Ти свойте сълзи от очите не бърши те казват всичко и дори и да мълчиш. Разбирам аз какво по-щастие голямо да съм до тебе мамо. Разбирам азкакво по-щастие голямо да съм до тебе мамо.

Оценка:
-2 +2

Тапата
92 Отговор
Просто е забавно да наблюдаваш, как Борисов разлайва кучетата - вият като обезумели от глад вълци.

Коментиран от #102


Оценка:
-19 +17

🐷 Боко ТИКВАТА
93 Отговор

До коментар #77 от "ПСИХПСИХЯСАЛ":


Не бе ХОХО, Това бе кмета на Симитли, а АЗ му държах маркуча.Нали съм си стар пожарникар...хахаха🤣🤣🤣

Коментиран от #97


Оценка:
-6 +20

ПСИХИАТЪР
94 Отговор

До коментар #88 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


ПРЕГЛЕЖДАМ СЪС ПРЕДИМСТВО ТРОЛОВЕТЕ , КОМУНДЕТА .....😄😄😄😄😄

Коментиран от #98


Оценка:
-18 +11

95
Този коментар е премахнат от модератор.
🐷 Боко ТИКВАТА
96 Отговор

До коментар #81 от "Кебаб Курмугометов":


Оооооо, ти да видиш Аз с моите 300 кила, и ОФИЦИАЛНИЯ МАНЕКЕН-ШКЕМБЕТО на БИЛЛА, който е 350 кила,колко коремни правим....хахахаха.🤣🤣🤣

Коментиран от #103


Оценка:
-4 +20

ЕХАА
97 Отговор

До коментар #93 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


ПЛАТЕНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРОЛЧЕТА , СА ВЪВ УЖАС , БОЖКОВ ВИ СПИРА КРАНЧЕТО!!😄😄😄😄😄

Коментиран от #101


Оценка:
-22 +15

🐷 Боко ТИКВАТА
98 Отговор

До коментар #94 от "ПСИХИАТЪР":


Прегледай първо мен.КОМУНДЕ СЪМ.
От БКП съм.От ДС съм.
С предимство съм.🤣🤣🤣

Оценка:
-6 +22

Мильо Аликпрост
99 Отговор
Яла-яла хаби, Дубай, Дубай, един милион в целувки ми дай, 100 милиона в любов ми ги дай, сърцето, душата си, всичко ми дай. Яла-яла хаби, Дубай, Дубай, един милион в целувки ми дай, 100 милиона в любов ми ги дай, имам ли тебе, всичко имам знай

Оценка:
-12 +4

100
Този коментар е премахнат от модератор.
🐷 Боко ТИКВАТА
101 Отговор

До коментар #97 от "ЕХАА":


И аз това им казвам, ама те САМО ЗА ЧЕКМЕДЖЕТО ПИТАТ....ИМА ЛИ ОЩЕ?...ХАХАХА🤣🤣🤣

Коментиран от #104, #106, #107


Оценка:
-4 +18

Кебаб Курмугометов
102 Отговор

До коментар #92 от "Тапата":


ааа,не са е включил Рамзан Кужугетов ....

Оценка:
-3 +2

103
Този коментар е премахнат от модератор.
Мильо Аликпрост
104 Отговор

До коментар #101 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


Да те сменя за друг, не, никога, да те има друга, не, никога, да те забравя тебе, не, никога, никога така не съм обичала. Арабски нощи с теб в Дубай, живот като рай в любовен сарай, искам твойто злато и палати, искам тебе, искам любовта ти.

Коментиран от #113


Оценка:
-9 +4

105
Този коментар е премахнат от модератор.
Мильо Аликпрост
106 Отговор

До коментар #101 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


Искам да имам Дубай Да къпя жени със сироп и по пай Да имам и острови като Хавай Рускини и шведки да викат "давай" Искам да имам Дубай Да къпя жени със сироп и по пай Да имам и острови като Хавай Рускини и шведки да викат "давай"

Оценка:
-9 +3

АМИ
107 Отговор

До коментар #101 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


НАПРАВИ СИ ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ И СИ ГО ПЪЛНИ , ЗАЩО ЗАВИЖДАШ ? ПЛАТЕН ТРОЛ КОМУНИСТИЧЕСКИ?😄😄😄😄😄

Коментиран от #110


Оценка:
-15 +9

sbs
108 Отговор
МО--ЕРАТОРЕ -----ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА --И ЩЕ ИМА Щ.Щ.Д.

Оценка:
-1 +2

Божилов
109 Отговор
--мога мамо да са пропвам и ас на лоста ,като другара Радев..
--нье ,щи си счупиш нокъдче!!!!!!!!

Оценка:
-12 +8

🐷 Боко ТИКВАТА
110 Отговор

До коментар #107 от "АМИ":


Чекмеджето ми е тъпкано с €€€€€ гепсон.🤣🤣🤣

Коментиран от #117


Оценка:
-7 +17

sbs
111 Отговор
УТОЧНЕНИЕ ---ТЪЙ КАТО МОЕ---РАТОРА МЕ РЕЖЕ -----СЪКРАТЕНИТЕ КОМЕНТАРИ СА ТЕЗИ КОИТО СА СЛУЖИЛИ --ИЛИ ИМАТ ПОЗНАТИ -РАДИСТИ

Оценка:
-2 +4

Ха ха
112 Отговор

До коментар #74 от "sbs":


Колега на Боко.

Оценка:
-1 +4

🐷 Боко ТИКВАТА
113 Отговор

До коментар #104 от "Мильо Аликпрост":


Добре де, ама нека ми мине мандата...хахаха🤣🤣🤣

Коментиран от #126


Оценка:
-4 +11

Може ли
114 Отговор
Тоз знае ли да кара колело?

Оценка:
-3 +4

🐷 Боко ТИКВАТА
115 Отговор

До коментар #103 от "ПСИХИАТЪР":


Сега си играя с играчката на кмета.
Чакай,има ред...хахаха.🤣🤣🤣

Коментиран от #118, #127, #130, #131, #138


Оценка:
-6 +11

sbs
116 Отговор

До коментар #74 от "sbs":


НЕ КОЛЕГА -А ЧОВЕК КОЙТО ГЛЕДА И ВИЖДА -ОЧИТЕ НЕ ЛЪЖАТ --УШИТЕ -ЧУЛИ -НЕДОЧУЛИ -ОТВОРИ СИ ОЧИТЕ ---

Оценка:
-2 +6

sbs
117 Отговор

До коментар #110 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


А ОТЗАД С-ЧОВЕЧЕТА ЛИ СИ НАТЪПКАН

Оценка:
-6 +8

Мильо Аликпрост
118 Отговор

До коментар #115 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


Искам да имам Дубай Ма целия от край докрай Шейхора, работи, не ме занимавай Като видя полицай не му викам дай Хапя куче дето лае, мразя някой да не знае С теб познаваме се май

Оценка:
-5 +7

joro
119 Отговор
Кои от всички разбиращи всезнаиковци ще избереме да ни спаси и да заживеем щасливо?

Коментиран от #124


Оценка:
-4 +7

120
Този коментар е премахнат от модератор.
121
Този коментар е премахнат от модератор.
Го4о
122 Отговор
Бат Бойко с една джипка Ви "мамата ви разкара"!

Оценка:
-13 +11

ШИфьора
123 Отговор
И с'ия ко' ши прайм?

Коментиран от #125


Оценка:
-2 +5

кафе Караваната Енина
124 Отговор

До коментар #119 от "joro":


Гущеров !

Оценка:
-2 +0

Салко
125 Отговор

До коментар #123 от "ШИфьора":


дица ве ,дица ...

Оценка:
-1 +0

АМИ
126 Отговор

До коментар #113 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


ИСКА ТИ СЕ ДА СИ БОЙКО , ПЛАТЕНО ТРОЛСКО КОМУНДЕ ....😄😄😄😄

Оценка:
-15 +10

Мильо Аликпрост
127 Отговор

До коментар #115 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


Недей да са праиш щот ща намерим, не заплашваме просто са целим. Beat-a по братски го делим, праим кот праим и от него печелим. Като паразит върху теб разливам са, заразяям та и после разбивам са. Като ме видят напрао се обръщат, научил съм ги от мене да повръщат.

Оценка:
-7 +3

128
Този коментар е премахнат от модератор.
Терминатор
129 Отговор
А ти как изглеждаш бе и...т мръсен.НЕ МОЖЕШ ДА. СТЪПИШ НА МАЛКИЯТ ПРЪСТ НА БИРИСОВ .

Оценка:
-18 +11

Божилов
130 Отговор

До коментар #115 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


това ,на теслата дръжката ли е ,прасе ?

Оценка:
-2 +9

ПСИХПСИХЯСАЛ
131 Отговор

До коментар #115 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


ТОЗИ ПЛАТЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ТРОЛ МУ ТРЯБВА СПЕШНА ПОМОЩ ......ДОКТОР ТОЛЕВ ЩЕ ТЕ ИЗЛЕКУВА СЪС СИГУРНОСТ - СЪС ГАРАНЦИЯ !!!😄😄😄😄

Коментиран от #133


Оценка:
-13 +9

132
Този коментар е премахнат от модератор.
Мильо Аликпрост
133 Отговор

До коментар #131 от "ПСИХПСИХЯСАЛ":


д-р Лев го е разболял ,д-р Рубльова ще го рови ...

Оценка:
-5 +4

Бат Вальо
134 Отговор
На 04.04. всички смелчаци и мераклии ще усетят на теслата дръжката, как им влиза мъжката ... ДА ВИ Е ЧЕСТИТ БОРИСОВ IV ... айде, хайрлия да е ...

Коментиран от #136


Оценка:
-16 +15

кафе Караваната Енина
135 Отговор
имами фреш от Танбукту - 4 левът

Оценка:
-2 +1

Божилов
136 Отговор

До коментар #134 от "Бат Вальо":


Тези с дръжка вече в в теслата ко ши осетят ?

Оценка:
-2 +7

ж.к.Еверест аптека Лайнярница
137 Отговор
ние сме за МараШки ,напрет ,пубеда !

Оценка:
-6 +8

138
Този коментар е премахнат от модератор.
Салко
139 Отговор
един ишексики и тоз избори !

Оценка:
-3 +1

Мильо Аликпрост
140 Отговор

До коментар #138 от "ПСИХПСИХЯСАЛ":


много е чосвителна колежката прасе ......обиде са

Оценка:
-1 +0

Baba бона
141 Отговор
Един дърт пръдльо се изходи в умирисания сайт

Оценка:
-15 +6

142
Този коментар е премахнат от модератор.
Салко
143 Отговор
Аоооо,тос е голян рапон ....

Оценка:
-8 +2

sbs
144 Отговор
Щ. астие ---Щ. астие Д .---ълголетие ------за ---МОДЕРАТОРА ОТ МЕН

Оценка:
-1 +4

Бат Вальо
145 Отговор
Алоуууу, сайбиите на ФАКТИ, закривайте го вече тва сайтче, бе ... то работа не върши, напразно си хабите паричките ... НАРОДЪТ ПОУМНЯ и вече не ви се връзва на гнусните пропаганди !!!

Коментиран от #147


Оценка:
-15 +11

Бойко
146 Отговор
Радулов ще го ваксинирам с предимство през задния вход!

Оценка:
-12 +10

sbs
147 Отговор

До коментар #145 от "Бат Вальо":


ПОДКРЕПЯМ НАЦЯЛО ----ТУК ТРЯБВА ДА ПИШЕШ ТОВА КОЕТО НА ТЯХ ИМ ХАРЕСВА ------НЯКОЛКО ПЪТИШСЪМ ИМАЛ ЗАБРАНИ И СКОРО ОЧАКВАМ ОТНОВО ---ПРИЯТНА ВЕЧЕР

Оценка:
-3 +6

СЕВДА
148 Отговор
Най накрая някой да го набие на простите гербераси с 200. Четете бе простите от гроб И мислете недей само да крадете и да псувате. ДОЙДЕ ИМ ВРЕМЕТО НА ПРОСТИТЕ И ГЛУПАВИТЕ ОТ ГРОБ.

Коментиран от #159, #168


Оценка:
-10 +13

Цветко Христо
149 Отговор
РАДУЛОВ, ТИ БИЛ ЛИ СИ ЧЛЕН НА БКП, БСП? МОЛЯ ТЕ НАЙ УЧТИВО, НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. ЗАБРАВЕТЕ ВИЕ КОМУНОСОЦИАЛИСТИТЕ ЗА ВАШИТЕ ЛЪЖИ ЗА СВЕТЛО БЪДАЩЕ. НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА. МОЛЯ ВИ, АКО ИМА НЕЩО ЧОВЕШКО ВЪВ ВАЗЕ, ДА ОСТАВИТЕ Б. БОРИСОВ ОЩЕ 20 Г НА ВЛАСТ ЗА ДА НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЦВЕТУЩА ГРАДИНА, И ЩАСТЛИВИ БЪЛГАРИ. МОЛЯ НЕ СЕ ОБАЖДАЙ ПОВЕЧЕ. ЯСНО?

Коментиран от #152, #158, #230


Оценка:
-14 +15

150
Този коментар е премахнат от модератор.
sbs
151 Отговор
ПРЕПОРЪКА КЪМ ФАКТИ--------ИЗИСКВАЙТЕ РЕГИСТРАЦИЯ САМО И ИЗКЛЮЧИТЕПНО САМО -ЗА КОМУНИСТИ ---- ---ЗА ДА СЕ РАДВАТЕ КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ

Коментиран от #153


Оценка:
-16 +9

ГРОЗДАН
152 Отговор

До коментар #149 от "Цветко Христо":


ЧЕКМЕДЖАН КРАДЛИВИЯ е бил член на БКП 12 години. Доносник на ДС ПОД ИМЕТО БУДА. ТА ТОЙ НЕ Е ЛИ КОМУНИСТ БЕ

Коментиран от #233


Оценка:
-6 +21

ТЪП
153 Отговор

До коментар #151 от "sbs":


ЧЕКМЕДЖАН КРАДЛИВИЯ Е НАЙ ГОЛЕМИАТ КОМУНИСТ

Оценка:
-7 +17

Перо
154 Отговор
Много е прав проф.Радулов. Едно е да си професионален полицай,друго е да си пожарникар! Във всички демократични страни пожарникарите не са към МВР!

Оценка:
-9 +15

пламен
155 Отговор
Прoфecoрe, "вeликитe личнocти гoвoрят зa идeи, нe дo тaм вeликитe личнocти гoвoрят зa нeщaтa oт живoтa, a oбикнoвeннитe хoрa гoвoрят зa други хoрa"! Нe му приличa нa eдин прoфecoр дa cлизa дo нивoтo, oт кoeтo oтпрaвянeтo нa личнocтни критики и oбиди, ce oтминaвa cъc cнизхoдитeлнocт!

Оценка:
-10 +9

156
Този коментар е премахнат от модератор.
Простотия до шия
157 Отговор

До коментар #74 от "sbs":


Престъпноста НЯМА цвят ! Само болен мозък може да има идеите ти!

Оценка:
-3 +9

sbs
158 Отговор

До коментар #149 от "Цветко Христо":


ОТ КЪДЕ ИДВАТ -КОМУНИСТИТЕ------КЛОШАРИ--КРАДЦИ--КЕЛЕПИРИ --както казва БАЙ ГАНЬО

Оценка:
-8 +8

159
Този коментар е премахнат от модератор.
Тъпу тролче
160 Отговор

До коментар #41 от "ПЕНСИОНЕР":


Жалко, че не може да ти вдигне и IQто!

Оценка:
-2 +5

АМИ
161 Отговор
АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНГ (ЛЬОТЧИК) Е КОМУНИСТ ОТ 1986 г. ДО СЕГА НЕ СЕ Е ОТКАЗАЛ ОТ ПАРТИЙНАТА СИ КНИЖКА !!!!!

Коментиран от #231


Оценка:
-10 +13

Болярин
162 Отговор
На проф. Радулов явно му е скучно и си търси другарче в Карлуково, но е сбъркал "посоката" !!!

Оценка:
-12 +10

БОЙКО
163 Отговор

До коментар #88 от "🐷 Боко ТИКВАТА":


РУМЕНЕ , СЯ ТЕ ПОЗНАХ БЕ ......МАЙТАПЧИЯ ГОЛЯМ СИ СТАНАЛ БЕ ЕИИИИИ .....ТИ СЪС ТВОИТЕ СЪВЕТНИЦИ САМО ЩУРОТИИ МИСЛИТЕ БЕ ЕИИИИИ .....НЕ ТИ СТИГА ЗАПЛАТАТА МАЙ И ЗАРАБОТВАШ ДОПЪЛНИТЕЛНО ТУК БЕ ЕИИИИИИ......САМО КАЖИ И ЩЕ ТИ Я ВНИГНА СЪС НЯКОЛКО ХИЛЯДАРКИ , ЗА ДА НЕ СЕ МЪЧИШ ТУК БЕ ЕИИИИИ .......!!!!!!😄😄😄😄

Оценка:
-11 +7

Право в десетката
164 Отговор
В изказванията на проф. Радулов винаги има голям процент истина, но този път каза всичко на 99% както е. Единствено избегна да назове поименно задкулисиети, вероятно поради предпазливост. Също така за пръв път не мога да оборя и една негова дума. Само се моля повече хора да четат и да мислят с главите си.

Коментиран от #181, #188


Оценка:
-10 +14

мем
165 Отговор

До коментар #6 от "Емил":


В очите на слепите.

Оценка:
-1 +1

Шамара
166 Отговор

До коментар #20 от "Сатъра на Хана":


ЧЕРВЕНИТЕ ЧЕРВЕЙ .....

Оценка:
-9 +8

Шамара
167 Отговор

До коментар #20 от "Сатъра на Хана":


Виж вашта партийна лидерка какво притежава СЕГА и си представи какво ще стане ако има власт?!

Оценка:
-13 +11

Другия с коня
168 Отговор

До коментар #148 от "СЕВДА":


Радулов е разузнавач от Държавна Сигурност от1981 вас до 1991 вас....Не само е Член на БКП,той е самата ДС.на БКП....И понеже няма Лустрация продължава да Действа като такъв...с Дезинформация....Споменава за подслушвяния от НСО,ни услужливо не уточни,че скандала е от 2005 та по времето на Пръванов като Президент,БСП и ДПС като Управляващи и Румен Петков като Министър на Вътрешните Работи....Така,де,който нензнае ще му се върже....

Оценка:
-14 +14

Бай Курти
169 Отговор
И този склерозата го пере яко.

Оценка:
-15 +9

Иван Янев
170 Отговор
Радулов се надява за министерски стол, при определени обстоятелства.

Оценка:
-15 +10

крим
171 Отговор
РАДУЛОВ Е ПСИХОПАТ ИЗДУХАН.

Оценка:
-17 +10

172
Този коментар е премахнат от модератор.
173
Този коментар е премахнат от модератор.
Тяната
174 Отговор
Абсолютно точно и вярно,професора има акъл в главата си,нищо не трябва да се спестява,президента и той много ги кове те затова го мразят

Коментиран от #176


Оценка:
-7 +15

ДС , ДС
175 Отговор
Само като видиш какво е работил този и е ясно какъв човек е. В Германия такива не ги допускат до държавна и обществена работа.

Коментиран от #224


Оценка:
-14 +7

Всички имат много акъл
176 Отговор

До коментар #174 от "Тяната":


Путин, Радев, Лукашенко. Сигурно и нашия ще ходи да кара ски. Нали иска смяна на държавната уредба.

Оценка:
-7 +3

Мутрите ги съсдадоха
177 Отговор

До коментар #8 от "Сатъра на Хана":


Такива червени професори. Та да окрадат цяла България.

Оценка:
-13 +6

Мутрите ги създадоха
178 Отговор
Такива червени професори. Та да окрадат цяла България.

Оценка:
-13 +3

Разследващ
179 Отговор

До коментар #9 от "Жоро":


И кое от казаното не е ТОЧНО така. Той и мутреско е комунист, ама зомбитата не му забелязват. Май доста са за преглед, не е само рапона.

Оценка:
-2 +14

180
Този коментар е премахнат от модератор.
Разследващ
181 Отговор

До коментар #164 от "Право в десетката":


Нали виждате "повечето хора" тук, какви "мисли" им се въртят в празните кратуни - направо е отчайващо. 25 %простаци, които си харесват и си искат Простака.

Оценка:
-3 +16

182
Този коментар е премахнат от модератор.
183
Този коментар е премахнат от модератор.
Служител
184 Отговор

До коментар #12 от "Фен":


На ДС! Те такива стават професори?!

Оценка:
-8 +4

уфффф
185 Отговор
Егати професора !

Оценка:
-10 +3

186
Този коментар е премахнат от модератор.
Просветен илюминат
187 Отговор
Повече има за преглед,където го слушат и му се подчиняват,както и масово му обръщат внимание и само за него говорят.

Оценка:
-1 +6

Просветен илюминат
188 Отговор

До коментар #164 от "Право в десетката":


Стадото си иска подаря,какво има да се мисли толкова?
Някой да е поел отговорност за живота си без да чака на институциите?
Аз от 25г не се занимавам с държавни институции,освен да плащам данък на колата си други ангажименти да се разправям с тях нямам.
Всичко е в мои ръце.
От години все едни и същи правила и лица,действия и искате промяна,а вие да сте си едни и същи без промяна.
Е,как да стане нещо различно?

Оценка:
-0 +3

ПСР
189 Отговор
Смешен изобщо не ми изглежда-тежко жалък е.Ако се смея на изпълненията Му-е плач през сълзи.Че още не е прегледан...всички знаем,че здравеопазването ни има проблем.И не се самосезира своевременно по такъв очевадно тежък случай.

Оценка:
-0 +11

1234
190 Отговор
Случките се случват от силно желание и амбиция и доза късмет. В България хората които искат нешо да се случи не си губят времето и енергията да се занимават с безнадеждни каузи. 30 г вече само емиграцията е спасението, доказано и не толкова трудно в сравнение с борбата тук....

Оценка:
-0 +3

иВАН
191 Отговор
То много професор , много нещо. Най много професори на глава от населението имаме , поне нещо да са постигнали за хората , освен за себе си .
Като се кланяш и възвеличаваш правилните хора се издигаш нависоко в Българското голямо нищо.

Оценка:
-6 +2

192
Този коментар е премахнат от модератор.
193
Този коментар е премахнат от модератор.
Драйфус
194 Отговор

До коментар #6 от "Емил":


А в очите на умните???

Оценка:
-1 +0

1215
195 Отговор
Специалистът по национална сигурност не каза нищо за откритите документи какво правят при съветника и само до него ли. И с какво един съветник е по защитен от един министър? И двамата замесени в една афера.

Оценка:
-9 +1

Наблюдател
196 Отговор
Като изключим определението за смешен анализа му е много верен.
Б.Борисов преди всички е много вреден за България, а с постоянните си изблици от лъжи е тотално падение, просто е жалък! Този индивид всъщност трябва да бъде озъптен и освидетелствън, неговото е патология!

Оценка:
-1 +8

Възмутена
197 Отговор
Важни са думите на радулов.той не вижда какво са направили съветниците на румен радев,а набляга за незаконния арест.не вижда,че радев раздели народа,унищожи връзката между институциите,настрои хората едни срещу други.последното изследване му дава 42 процента одобрение срещу толкова неодобрение.радулов говори за следващата стъпка на президента.няма да признаят изборите и ще правят майдан този нещастник е готов на гражданска война за да има втори мандат.срам.

Оценка:
-9 +3

Rldk
198 Отговор
Той, че е смешен, смешен е, но не може да искаш от един човек повече от това което има. Дъжанието му е инфантилно. Много е лошо да не можеш да прецениш каде си ти, къде са другите, но това е работа на докторите. В крайна сметка не е луд който яде баницата, а който му я дава. Това означава, че повечето от хората и ние сме луди.

Коментиран от #199


Оценка:
-0 +7

199
Този коментар е премахнат от модератор.
аз съм Веска
200 Отговор
МОЖЕ БИ ЩЕ ВИ ПРОЗВУЧИ АБСУРДНО ,НО СЪВСЕМ СКОРО ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ПРЕОБРАЗЕНО . ХОРАТА ОТ НСО ЩЕ ОТИДАТ КАТО ПРЕДСТАВИТЕЛИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ НИ ВЪНШНИ ПОСОЛСТВА . ПОСОЛСТВА ЩЕ БЪДАТ ПРЕОБРАЗЕНИ В ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА С ЕДИНСТВЕНА И ПРИОРИТЕТНА ЗАДАЧА :ДА НАМИРАТ ПАЗАРИ ЗА БГ СТОКИ .А ПРЕЗИДЕНТА ЩЕ БЪДЕ ... КАКВОТО СИ ИЗБЕРЕ ... СЛЕД МОНАРХА .

Оценка:
-2 +1

Jon
201 Отговор
аман от простфесори с лопата да ги ринат и чеп за зле не стават!!!

Оценка:
-2 +0

Jon
202 Отговор
аман от простфесори с лопата да ги ринат и чеп за зеле не стават!!!

Оценка:
-2 +1

Мнение
203 Отговор
Това най много ми хареса "При eвeнтуaлнa прoмянa в Бългaрия би билo възмoжнo дa ce нaпрaви тaкa, чe Цвeтaн Цвeтaнoв личнo дa връщa пaри, a нe държaвaтa ни, зa мнoжecтвoтo ocъдитeлни приcъди в cъдa в Cтрacбург cрeщу Бългaрия, причинa зa кoитo ca дeйcтвиятa нa МВР" И не само Цветанов и не само МВР но и всички държавни чиновници да носят финансова отговорност за делата си. Само това ако се направи всяка година ще се спестяват милиарди разхищения от държавния бюджет.

Коментиран от #208


Оценка:
-0 +7

Баро
204 Отговор
Не знам дали изкуфял от ченге полицай милиционер експерт или преподавател Обаче всичко казано е абсолютно вярно даже има и още за казване

Оценка:
-3 +5

Четец
205 Отговор
Хората пак питат: къде бяхте досега, господа ЕКСПЕРТИ! Вече не е ли късно за отдавна "улегнали" ежедневия? Кой ще вземе на сериозно "съветите Ви за преглед" и подобни, след като е известно доколко смехотворно изглеждат те на фона на къде-къде по-хумористично отхвърлени от критикувания мнения и предложения, относно национални или европейски взаимоотношения дори!?

Оценка:
-2 +4

Българин
206 Отговор

До коментар #1 от "El boko":


Абе смейте се че на 5ти април няма да ви е толкова смешно вече на комунягите и ДС ченгетата ... :)

Оценка:
-1 +4

Чили рики
207 Отговор

До коментар #1 от "El boko":


А и кажете кое е наред на този Тип.... П.... П

Оценка:
-2 +0

Чили рики
208 Отговор

До коментар #203 от "Мнение":


Че накоибеше приятел има поговорки четете гги бе Какви са ти приятел лите.. ТАКЪВ СИ И ТИ И ДР ИДР

Оценка:
-0 +1

МOLI
209 Отговор

До коментар #22 от "МИЛЕНИУМ":


ВЕЛИКДЕН МИНА ЛИ??А,ТАКИВА КАТО ТОЗИ ,ДЕТО СЛАГАТ ДИАГНОЗИ И ПРАВЯТ ПРЕПОРЪКИ,КОЙ И КЪДЕ ДА СЕ ПРЕГЛЕЖДА,ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ПРЕДИ 30 ГОДИНИ.ТОВА Е ГРЕШКАТА.БЕСПОЩАДНА ЛУСТРАЦИЯ. СЕГА БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ И ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА НИ ДАВА АКЪЛ ТАЗИ ПАСМИНА,ХРАНТУТНИЦИ И ЧОВЕКОЯДЦИ НА ДС.

Оценка:
-2 +4

Читател
210 Отговор

До коментар #36 от "ПЕНСИОНЕР":


Ей! Тоз човек сигурно има херния от толкова много дигания. Даа. Трябва медицински преглед - задължително.

Оценка:
-1 +1

ВЕДНАГА
211 Отговор
ДОКТОР ГЪЛЪБОВАААА , ПРАЩАЙ ВСИЧКИ ЛИНЕЙКИ ПО МЕГДАНИТЕ ДА ТЪРСЯТ МУТРАТА

Оценка:
-3 +4

ЧИБА ГЕРБ
212 Отговор
Публикувано във факти.бг: Учен бие тревога: По-смъртоносна болест от COVID-19 удря човечеството , ТОВА Е ГЕРБ !

Оценка:
-2 +5

1111
213 Отговор
Все едни и същи се изказват навсякъде от години.Знам какво ще кажат.Не ги слушам не ги чета .Че пък са и много дългословни.

Оценка:
-3 +2

Emigrant
214 Отговор
Заради тоя комуняга и подобните му избягахме над 2 милиона Българи. Защо само ние нямахме лустрация да се отървем от старата сган и наследниците им,които не са спирали да ни управляват и крадат. И президенти и вицета и всички са се клели на БКП . Вижте другите социалистически лустрираха крадците и дръпнаха страшно напред.

Коментиран от #232


Оценка:
-3 +4

ВеселинаЕ и
215 Отговор
Защо ДАНС не се е заинтересувал от тегленията на Черепа /70 млн / ? пита проф Радулов ! ! ! Ами защото е техен човек . Защо ДС и народната милиция не възпряха фараоните ограбили спестяванията на народа - пак по същата причина .

Оценка:
-0 +6

Едуард Петров-Едо
216 Отговор

До коментар #4 от "Бай Ганьо/в превод от гръцки":


Медицината е винаги безсилна, когато Господ каже: ,,ХАЙДЕ, ДНИТЕ ТИ СВЪРШИХА!"!

Оценка:
-2 +5

Гецата
217 Отговор
Късно е за преглед. Човекът е тотално превъртял.

Оценка:
-2 +4

Истината
218 Отговор
Браво професоре!! Това е истината колкото и да бягат от нея. Ще се задавят от собствената си слюнка от яд. За тях който каже истината и ченге, комунист или от ДС. А всичко това е Б.Б.. Ченге /е пожарникарско/ комунист

Оценка:
-2 +6

ай разкажи
219 Отговор

До коментар #17 от "РАДИО ЕЛТО":


Ами кажи за гербаджийските кметове, какви милиони са крали, като си толкова информиран за кметските кражби. Тази кметица е крала по приказките на най- крадливите управляващи в историята на България , а такива набеждавания от корумпетата се сипят всеки ден- крадеца вика, дръжте крадеца. Иванчева мислела да взема някакви пари, ама взе ли ги , подхвърлиха ли и ги не стана ясно.
Разрови се малко за един дългогодишен кмет на Бургас напремер и ще разбереш що значи голямо крадене и корупция. За руската учителница пък да не говорим, до шията е затънала.

Оценка:
-1 +5

Бай Манчо
220 Отговор

До коментар #23 от "СОФИЯ":


Ами то за това НИ СЕ МАЗНИ,като ни дава по 50 лв./уж за Ковида/ ,а то заради ИЗБОРИТЕ,да ама надали ще се излъжем вече.

Оценка:
-1 +4

Иван
221 Отговор
А "тоя" дали нямога се е преглеждал ?

Оценка:
-3 +1

Марица
222 Отговор
Не харесвам Борисов,но този измислен експерт,Радулов,да разкаже нещо от времето когато работеше за Арабаджиеви...

Оценка:
-2 +3

Гневна Катерица
223 Отговор

До коментар #12 от "Фен":


Ало, Радулов!! Що не питаш Президента за какъв чеп са тези "" гвардейци" ,които би трябвало да го пазят от " незаконно нахлуващи"??!

Оценка:
-1 +2

Аха!
224 Отговор

До коментар #175 от "ДС , ДС":


В. В. Путин - "В Русия Бойко Борисов може да стане най-много портиер".
Това е оценката за Главния Шафиор от "приятеля" му в Кремъл. И трябва да си призная, че е е съвсем обективна

Оценка:
-0 +0

Посетител
225 Отговор

До коментар #3 от "SDEЧЕВ":


Какви комунисти те гонят, бе? Проф. Радулов бе глав-сек на МВР по времето на Костов! Аман от идиоти!

Оценка:
-0 +2

Ха - ха
226 Отговор

До коментар #28 от "АМИ":


Не са великденски, предизборни са вместо кюфтета, кебапчета и бира.

Оценка:
-0 +0

Електра
227 Отговор
Тоя ДС доносник, е доносничел дори за жена си. Като такъв неизлизащ от медиите, той дърт пор се подвизава не е ясно, но му викат анализатор, защото така някой БСПдираст го е набедил...

Оценка:
-3 +1

Ужассс!
228 Отговор

До коментар #41 от "ПЕНСИОНЕР":


Да, ще ги вдига ама чак преди следващите избори, ако спечели сега. А до тогава постна пица за ,,лошия мат'рял" и пълно чекмедже за него.

Оценка:
-0 +0

Оообачик
229 Отговор

До коментар #3 от "SDEЧЕВ":


Ненапразно ги е получавал парите, а? К'о шИ кажИш? Разтръти ви :)

Оценка:
-0 +0

Ужассс!
230 Отговор

До коментар #149 от "Цветко Христо":


Би ли ги задал тези въпроси и на Бочката в същия порядък? За членството де.

Коментиран от #234


Оценка:
-1 +1

Гьотферен
231 Отговор

До коментар #161 от "АМИ":


Армията и полицията са деполитизирани от 1990г. И ако е така както го казваш, отдавна да е изпитание от там, цкакто са изпитали кумир ти Бочката от Пожарната по същата причина. Атой беше в армията до 2017г. Изводът е , че си много тъп, за да разчиташ че измишльотина ти се копират сред мислещите във форума.

Оценка:
-0 +1

рори
232 Отговор

До коментар #214 от "Emigrant":


А я виж колко партийни секретари, ЗКПЧ-ета и РабФак-овци са в ГЕРБ? Напълно те подкрепям за лустрацията на всички нива и навсякъде!

Оценка:
-0 +1

Цветко Христов
233 Отговор

До коментар #152 от "ГРОЗДАН":


Грозданчо, от 1944 до 1989г в България 85% от БЪлгарите са били членове на БКП, БСП. АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП БСП. ЗА СВЕДЕНИЕ Б. БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН, НО НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СИ ПРИЗНАЕШ ГРЕШКАТА И ДА БЪДЕШ БОЙКО БОРИСОВ. ЯСНО?

Оценка:
-0 +1

Цветко Христов
234 Отговор

До коментар #230 от "Ужассс!":


Категорично ДА! НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ, НООООО ВИНАГИ МОЖЕШ ДА СИ ПТИ ЗНАЕШ ГРЕШКАТА, ЧЕ СИ БИЛ ЧЛЕН НА ПРЕСТЪПНА ПАРТИЯ КАТО БКП. ЗАКОН ОТ 2000 Г НА 05 05 СЪЩАТА ГОДИНА ОБНАРОДВАН В ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК. ЧЕТИ, ЧЕТИ ЧЕТИ АКО МОЖЕШ. ЯСНО? МОЛЯ НЕ МИ ЗАДАВАЙТЕ ТУПИ ВЪПРОСИ.

Оценка:
-1 +1

235
Този коментар е премахнат от модератор.
ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Димитър Делчев
Политикът от ДБГ с коментар за коалиционното правителство 
Правителството е част от корупцията"

Още бисери
ТОП 5