Last news in Fakti

31 Август, 2021 18:51 2 585 11

Китай се похвали: Нямаме нови случаи на COVID-19 от началото на седмицата!

  • китай-
  • ухан-
  • коронавирус

Общият брой на потвърдените случаи на коронавирус в континенталната част на Китай към момента е 94 842, като 1175 все още са на лечение, седем от които в тежко състояние

Китай се похвали: Нямаме нови случаи на COVID-19 от началото на седмицата! - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

В началото на настоящата седмица не са регистрирани нови случаи на местно заразяване с COVID-19, според вчерашни данни на Националната здравна комисия, предаде радио Китай.

В неделя е имало 23 случая на внасяне на вируса от чужбина като девет са в провинция Гуандун, пет в Шанхай, три в Юннан, два в Тиендзин и по един в Шаанси, Джъдзян, Фудзиен и Шандун. Комисията съобщи и за четирима души със съмнение за COVID-19 – в Пекин и Шанхай, като те също са при пристигащи от чужбина.

С новите данни, броят на идващите от чужбина хора, заразени с вируса, достигна 8284 от началото на епидемията. От тях 7660 са били изписани от болници след възстановяване, а 624 все още се лекуват. Няма смъртни случаи сред внесените отвън.

Общият брой на потвърдените случаи на COVID-19 в континенталната част на Китай към момента е 94 842, като 1175 все още са на лечение, седем от които в тежко състояние.

Общо 89 031 пациенти са били изписани от болници след възстановяване, а 4636 са починали.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клоангелов

    23 8 Отговор
    Никога не е имало болни от Ковид. Спретнаха ни много хитър цирк.
  • 2 Китайския НОЩ

    13 0 Отговор
    Направо я смачкахте тая гад
  • 3 хах

    12 1 Отговор
    Спокойно, ще имате не изпадайте в притеснения.
  • 4 Абе

    10 1 Отговор
    Там са милиард и половина толкова знаят има ли няма ли... тука ако правят по 10 000 теста на ден онея трябва да правят по 10 милиона теста на ден
  • 5 ККК

    3 9 Отговор
    Няма какво да говорим ние сме тарикати и знаещи ,Китайците ряпа да ядат! Цифрите говорят!!!
  • 6 Варненец

    9 2 Отговор
    Каквото нареди партията, нали ги обвиняват, че са произвели вируса, как ще имат нови случаи? Няма и да го споменат вече, всичко е стъкмистика, а вирус няма.
  • 7 Грульо

    6 1 Отговор
    А от грип имат ли болни? Китайските тестове менте, не отчитат ковит. :D
  • 8 Гърция

    11 2 Отговор
    Северна Корея нито един случай, Китай от седмица няма, в Европа няма всички заболели от друго ги пишат Ковид, в Африка почти нищо не се пише, то ковид има само в англосаксонския либерален Запад, който за пари направиха тихомълком биологическа истерия по света
  • 9 Кой разбрал, разбрал........

    9 1 Отговор
    Някой спомня ли си огромните протести в Хонг Конг, е няма ги вече. Жълтите жилетки във Франция някой помни ли. А помните ли, че в Европа нямаше месец без сериозен терористичен акт,ооо чудо вече няма подобни неща или са съвсем единични и мижави.
  • 10 Ужас

    4 0 Отговор
    е и? и ние нямаме. нашите случаи са стъкмистика.
  • 11 Нормален

    1 0 Отговор
    Да вярваш на изказванията на комунистически и тоталитарен Китай е все едно да вярваш на изказванията на Северна Корея,че в страната им хората живеят добре и са щастливи