Отидете към основна версия

17 356 24

Skoda Superb се променя и поскъпва

  • skoda-
  • superb

Чешкият автомобилен производител Skoda подготвя сериозна модернизация на своя флагман Superb. Според все още неофициална информация, това ще се случи през 2018 година. Най-съществената промяна ще е свързана с екстериорната визия и по-конкретно с предната част на автомобила. За основа на новия дизайн чехите ще използват концепцията Vision C.

Новият Superb ще се сдобие с различни фарове, радиаторна решетка, както и с видоизменен преден капак. Различни ще са и задните светлини. Модернизацията ще засегне и двигателната гама на модела, но на този етап все още не са известни подробности, касаещи новите агрегати. Любопитното обаче е, че по всяка вероятност след модернизацията чешкият флагман ще се сдобие и с наточена RS версия.Тя обаче ще се появи година след лансирането на стандартния Superb. Наточеният Superb ще разполага с двигател с мощност 300 конски сили, с различен аеродинамичен обвес, със спортни седалки и волан, както и с още куп по-дребни екстри, отличаващи го от стандартната версия.

Всички нововъведения и промени по Skoda Superb обаче ще се отразят и минимално на цената. Според немските медии цената на Superb 2018 ще се повиши с около 1000 евро, в сравнение с настоящия вариант. В Германия новата най-голяма Skoda ще се продава на цени от 26 000 евро.

Подробни технически данни за моделите на Skoda

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини