Отидете към основна версия

2 394 6

BMW продаде и последните произведени i3

  • bmw-
  • i3-
  • carvia-
  • i4-
  • ix

18 специални коли бележат края на модела

BMW официално прекрати производството на i3 и ознаменува това като направи 18 специални автомобила за компанията CarVia. Фирмата е базирана в Мюнхен и се занимава с отдаването на автомобили по наем. Последните бройки от i3 са идентични и са боядисани в златист цвят наречен Galvanic Golf, комбиниран с черен цвят за капака, тавана и багажника. В идентичен цвят са и джантите. Според информация на BImmer Today, колите вече са налични за наемане в Германия срещу 40 евро на ден.

BMW i3 слиза от поточната линия 9 години след началото на производството. В чест на това, баварците представиха и друга лимитирана серия от едва 10 броя, носеща името Home Run Edition.От нея бяха направени 5 червени коли с цвят Frozen Red II и 5 сиви коли с цвета Frozen Dark Grey.

Компактният модел напуска гамата на баварците като един от най-успешните автомобили в световен мащаб с продадени над 250 хиляди бройки. По този начин германците „освобождават“ място за новите модели като i4, iX, новото i3 базирано на 3 Series и други коли, които все още не сме видели.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.

Свързани новини