Отидете към основна версия

8 273 12

Тийнейджър преби учител по физическо по време на час

  • тийнейджър-
  • преби-
  • учител-
  • физическо

Учител по физическо възпитание от ОУ „Елин Пелин” в бургаския ж.к. „Меден Рудник” стана мишена за обиди и юмруци на момиче и момче, които пушели в двора на училището.

Учителят бил с отбора по лека атлетика, които подготвял за финално състезание, когато на пейките в двора на сградата дошли група младежи и започнали да пушат цигари.

Възпитателят им направил забележка като посочил, че училищният двор не е място за чоплене на семки, разказа директорката на училището М. Димитрова, която също е била свидетел на случилото се, цитирана от Флагман.

По думите й агресивният 17-годишен Георги се развикал на учителя:„Кой си ти че да ми правиш забележка. Ти какъв мъж си, че се оплака на директорката си, ще видиш какво ще ти се случи!”.

В този момент гаменът се засилил и стоварил тежък юмрук на учителя в областта на лицето. „

Знаем кои са тези ученици. Не са наши възпитаници, но ще направя всичко възможно да бъдат наказани от директора на тяхното училище. Положили сме огромни сили и средства, за да има този вид двора, но няма да позволя да го превърнат в седянка и да се пушат цигари тук. Той е за спортуване”, каза още директорката.

По думите й на следващия ден момчето намерило учителя по физическо и му се извинило пред целия отбор по лека атлетика.

"Без значение дали един или два юмрука, извинението не е решение и той трябва да си понесе отговорността", категорична е директорката на ОУ "Елин Пелин".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини