Отидете към основна версия

1 917 5

Джулия Робъртс с главна роля във филм, продуциран от Барак Обама

  • джулия робъртс-
  • барак обама-
  • нов филм-
  • netflix

Филмът ще бъде излъчен по Netflix на 8 декември

Снимкa: БГНЕС

Носителите на "Оскар" Джулия Робъртс и Махершала Али се изправят срещу мистериозен апокалипсис в "Остави света зад гърба си" (Leave the World Behind), продуциран от Барак Обама. 55-годишната "хубава жена" вече се снима много рядко: от 2018 г. насам тя е участвала само в една пълнометражна лента, романтичната комедия "Билет до рая", в която си партнира с Джордж Клуни, пише segabg.com.

"Остави света зад гърба си" е първият художествен филм, продуциран от компанията на бившия американски президент и съпругата му Мишел Обама Higher Ground Productions, фокусирана по-рано върху детски програми, документални и исторически продукции. Режисьор е Сам Исмаил (Mr. Robot), който адаптира за екран романа на Румаан Алам от 2020 г. Барак Обама постави едноименната книга в своя списък за четене от лятото 2021 г.

"След като преминахме през пандемията и всевъзможни бедствия, свързани с климатичните промени - като горещи вълни и наводнения - това, което се опитваме да уловим в този филм, е непознатото и страхът от него", казва Исмаил пред Vanity Fair.

Филмът, който ще бъде излъчен по Netflix, показва Джулия Робъртс и Итън Хоук като богата двойка, наела луксозно AirBnB за уикенд заедно с децата си. Посред нощ на вратата се появяват тревожен баща (Махершала Али) и неговата дъщеря, които твърдят, че къщата е тяхна, и същевременно носят лоши новини. Не е ясно какво точно се случва на света отвън, но историята се занимава повече с това, което става вътре в къщата: могат ли двете семейства да оцелеят в сътрудничество, или ще се обърнат едни срещу други?

Участва и Кевин Бейкън като обсебен от конспирации строителен работник, а в ролята на децата на Робъртс и Хоук са Фара Макензи и Чарли Евънс.

"Остави света зад гърба си" ще дебютира на фестивала на Американския филмов институт (AFI) на 22 ноември, преди Netflix да го разпространи чрез стрийминг услугата си по целия свят на 8 декември.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини