Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 10:23 1 809 5

Джулия Робъртс с главна роля във филм, продуциран от Барак Обама

  • джулия робъртс-
  • барак обама-
  • нов филм-
  • netflix

Филмът ще бъде излъчен по Netflix на 8 декември

Джулия Робъртс с главна роля във филм, продуциран от Барак Обама - 1
Снимкa: БГНЕС

Носителите на "Оскар" Джулия Робъртс и Махершала Али се изправят срещу мистериозен апокалипсис в "Остави света зад гърба си" (Leave the World Behind), продуциран от Барак Обама. 55-годишната "хубава жена" вече се снима много рядко: от 2018 г. насам тя е участвала само в една пълнометражна лента, романтичната комедия "Билет до рая", в която си партнира с Джордж Клуни, пише segabg.com.

"Остави света зад гърба си" е първият художествен филм, продуциран от компанията на бившия американски президент и съпругата му Мишел Обама Higher Ground Productions, фокусирана по-рано върху детски програми, документални и исторически продукции. Режисьор е Сам Исмаил (Mr. Robot), който адаптира за екран романа на Румаан Алам от 2020 г. Барак Обама постави едноименната книга в своя списък за четене от лятото 2021 г.

"След като преминахме през пандемията и всевъзможни бедствия, свързани с климатичните промени - като горещи вълни и наводнения - това, което се опитваме да уловим в този филм, е непознатото и страхът от него", казва Исмаил пред Vanity Fair.

Филмът, който ще бъде излъчен по Netflix, показва Джулия Робъртс и Итън Хоук като богата двойка, наела луксозно AirBnB за уикенд заедно с децата си. Посред нощ на вратата се появяват тревожен баща (Махершала Али) и неговата дъщеря, които твърдят, че къщата е тяхна, и същевременно носят лоши новини. Не е ясно какво точно се случва на света отвън, но историята се занимава повече с това, което става вътре в къщата: могат ли двете семейства да оцелеят в сътрудничество, или ще се обърнат едни срещу други?

Участва и Кевин Бейкън като обсебен от конспирации строителен работник, а в ролята на децата на Робъртс и Хоук са Фара Макензи и Чарли Евънс.

"Остави света зад гърба си" ще дебютира на фестивала на Американския филмов институт (AFI) на 22 ноември, преди Netflix да го разпространи чрез стрийминг услугата си по целия свят на 8 декември.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малин Малинов

    6 1 Отговор
    Беше Хубава жена, сега е само жена. Но пък е много чаровна и това не може да й се отрече.

    Коментиран от #2

  • 2 Мишел Обама

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Малин Малинов":

    Пък беше мъж, сега е жена

    Коментиран от #5

  • 3 Сигурно и

    1 0 Отговор
    прогресивно погрознява ...
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Знайко

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Мишел Обама":

    Истинското име на Баракобамата е Бари Саторо.
    Историята се разказва от бивш кандидат за президент на САЩ, който твърди , че е ще разкрие всичко за ейлиъните, но една седмица преди изборите от очите му запозва да тече кръв и не се явява на изборите.
    Не мога да се сетя за името на човека, но интервюто е от Джеймс Ринк-Супер солджър толк.
    ...та Бари Саторо е роден е в Малайзия и след като е идентифициран от тайм-травълърите, че ще е президент след 45 години е преместен в Африка, където му е сменено името на Барака!
    Мишелката му я закачат в колежа, след като е спечелила безплатна операция за смяна на жендъра...ей така съвсем случайно.
    Затова и Бараката изпълняваше до последно каквото му се кажеше и дори предлагаше нелогични неща.
    А сега ще видите как ще го изкарат пак на сцената, след 8 години във фризера, защото демократите нямат читав кандидат освен Бай-пън.