Отидете към основна версия

23 715 10

Пътешественик във времето разкри карта на САЩ след ужасяваща катастрофа (ВИДЕО)

  • пътуване във времето-
  • ал билек-
  • бъдещекатастрофа-
  • бедствие-
  • карта на сащ-
  • предстакание-
  • наводнение-
  • сащ

Ал Биелек е един от хората, които до самия си края не спират да разкриват истината за тайните проекти на американското правителство

Спомени за далечното бъдеще, разкриват ужасяващата съдба на човечеството. Това бъдеще е показано във видеоклип, появил се в интернет малко след като от Пентагона признаха, за съществуването на секретна програма, чиято цел била да преследва НЛО.

Тези спомени принадлежат на Ал Биелек, чийто живот може да ви се стори вълнуващ и изключителен. Дори бихме могли да предположим, че тайничко ще ви се прииска да заемете негово място. Поне за малко. Приживе този човек е имал уникалната възможност да работи по проекти, свързани с пътуване във времето, срещи с извънземни и свръхсекретни изобретения, за които четем в научнофантастичните романи. За тази своя привилегия обаче, Ал Биелек плаща изключително висока цена, пише сайтът Strange Sounds.

Роденият през 1927 г. американец работел за различни военни подизпълнители през целия си живот. За това време той създава и помага за създаването на различни тайни и секретни програми и провеждането на невероятни експерименти, ръководени и следени от американското правителство. Сред тях били PSYOPS (психологически операции), смятаният за измислица Филаделфийски експеримент, както и програмата за търсене и проучване на НЛО, за чието съществуване Пентагонът призна преди броени дни.

Заради желанието на американското правителство да запази в тайна всичко, Белиек е лишен от семейството си, спомените си и самоличността си. Върху него била използвана технология, с която заличавали спомените му. Тази технология обаче, не била перфектна и след време мъжът не само си спомнял заличеното, но се сдобил и с "дарбата" на пророк, получавайки проблясъци от бъдещето.

Биелек бил част от екипа на проект "Монтаук" — серия от секретни експерименти на американското правителство, целящи да създадат психологическо оръжие, както и да изследват свойствата на свръхмощни електромагнитни полета за пътуване във времето, телепортация и създаване на ментални обекти. В допълнение към обичайните си задължения, Биелек се занимавал и с повечето разработки, обвързани с проекта, сред които бил и прословутия експеримент "Филаделфия" от 1943 г.. Известен още и като Проект Дъга, този експеримент имал за цел да направи американският военноморски кораб Елдридж "невидим" за вражеските радари.

Въпреки че военните отричат успеха на Филаделфийския експеримент, съществуват редица доказателства за обратното.

Именно по време на този експеримент, Биелек осъществява първото си пътуване във времето. Когато корабът мистериозно изчезва, пътешественикът във времето се намирал на борда му.

Спомените му от онзи момент започват с това как скача във водата от палубата, а след това се буди в болница в бъдещето, където 6 седмици се възстановява от ужасни радиационни изгаряния, причинени от телепортацията.

При завръщането си към началната времева рамка той твърдял, че за около шест седмици е живял в 2137 г.. След този първи времеви скок, последвало и второ пътуване, продължило цели 2 години, през които Биелик живял в 2749 г.

В това далечно бъдеще Биелек видял ужасяващи и страшни катастрофи, които били сполетели човечеството. Той описва някои от бедствията, които ще се случат на територията на САЩ. Едно от тях било, че държавата буквално ще бъде погълната от вода.

Разказите му потвърждавали думите на Едгар Кейси (американски ясновидец и паралечител, живял през средата на миналия век, известен с предсказанията, които правел на сън и записвал със стенограф), който сънувал бъдеще, в което крайбрежието и централната част на Съединените щати били наводнени. Едгар дори съставил подробна карта на бъдещата територия на САЩ.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.

Свързани новини