Last news in Fakti

26 Юли, 2018 14:29 7 987 7

Правителството избива пътешественици във времето (ВИДЕО)

  • правителство-
  • избива-
  • таен проект-
  • от бъдещето-
  • пътешественици във времето-
  • пътуване във времето-
  • ноа

Странното твърдение е на мъж от бъдещето наказан от работодателите си да остане заклещен в нашето време

Правителството избива пътешественици във времето (ВИДЕО) - 1
Снимка: shutterstock

Правителството "убива пътуващите във времето", които се осмелят да говорят за строго секретен проект, който ги оставил безпомощни и изгубени, заклещени в 2018 г. Това твърди самопровъзгласил се "пътуващ във времето" мъж от бъдещето.

В един видеоклип, качен в Youtube канала "Apex TV", пътешественикът, наречен Ноа от 2030 г., "смело" говори за таен правителствен проект, включващ пътуване назад и напред във времето. Макар да не посочва за кое правителство става дума, мъжът има американски акцент, което навежда на мисълта, че става дума са управляващите в САЩ.

Ноа, който е доста популярен сред любителите на конспиративни теории и онези, които вярват, че пътуването във времето е възможно, твърди, че е заседнал в 2018 г., за наказание, след като го уволнили от работа заради проявена "некомпетентност" по време на мисия.

Във видеото изглежда, че Ноа е поставен под хипноза, преди да започне да разказва как е останал заклещен в нашето време, макар той да твърди, че е несправедливо, защото грешката била на негов колега, а не негова.

Правителството избива пътешественици във времето (ВИДЕО)

"Аз ги познавам достатъчно, за да знам, че ще дойдат и ще ме убият, ако кажа нещо за това. Знам как да опазя себе си иначе те вече щяха да са се върнали и да са ме убили бързо."

Хипнотизаторът пита предполагаемия пътешественик от бъдещето какво вижда.

Ноа отговаря: "Нас. Преминаваме през обичайния процес за връщане във времето, а след това някой ме събужда и ми казва, че повече няма да продължаваме да пътуваме и след това останахме заклещени в това време. Аз се почувствах ядосан, защото бях обвинен за некомпетентността на един от колегите ни."

След това Ноа казва, че се тревожи за колегите си, които също са били наказани да останат в 2018 г., защото смята, че ще бъдат убити.

Правителството избива пътешественици във времето (ВИДЕО)

"Правителството убива пътешествениците, които проговарят и знам, че те няма да могат да се погрижат за себе си. Все още не мога да повярвам, че аз успях да се измъкна", казва той.

След това Ноа продължава да отговаря на въпросите на хипнотизатора и разказва за предстоящата Трета световна война между двете Кореи.

Ноа и преди е говорил за тази война миналата година, когато напрежението между Северна Корея и Америка отново се покачи.

В края на разговора, хипнотизаторът благодари на Ноа и му казва, че е много смел да разговаря с него и то пред камера.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Уау!

    11 1 Отговор
    А един мармот завива шоколада в станиол...
  • 3 Ads

    15 1 Отговор
    Тоя му е свършил ксанакса и се е заклещил.
  • 4 КГБ проговаря

    3 9 Отговор
    Това е проект на Лилипутин, заедно с кораба-макет, хиперзвуковите гюлета и Су-37,5.
  • 5 Townboy

    8 1 Отговор
    От много консумация на макдоналдс с кока кола и гледане на CNN неминуемо се превръщаш в американец. Тоя поне все още не са го погнали извънземните гущери.
  • 6 Денислав

    2 1 Отговор
    Връщай се на кораба-майка и газ към Марс
  • 7 vasik atanasova

    0 1 Отговор
    ГЛУПОСТИ НЕ МИ СЕ СЛУШАТ