Отидете към основна версия

7 820 36

Проговори студентката, написала дипломна работа за Азис

  • азис-
  • дипломна работа-
  • студентка-
  • ивана захаренова

Ивана Захаренова разказа, че преподавателите ѝ са били заинтересовани от необичайната тема

Единствена по рода си дипломна работа, посветена на трансформациите по време на бурната кариера на Азис, донесе отлична оценка на студентка от УНСС.

"Още преди години ми дойде идеята да анализирам образа точно на този певец. Стигнах до тезата, че скандалът продава. Такова е обществото, в което живеем. Най-много се притеснявах как преподавателите ще приемат темата. На самата защита всички слушаха с интерес и ми задаваха много въпроси. Бях очарована", коментира студентката Ивана Захаренова пред Нова тв.

"Помогна ми фактът, че направих интервю с Азис, което се базира на дипломната ми работа. Аз напълно неутрално анализира и събирах доказателствени материали. В тезата доказвам, че когато един образ се преекспонира, ако не търпи развитие, то не би бил интересен и градивен. Ако пиша докторска теза, няма да е на същата тематика".

"Не исках да акцентирам само върху поп фолк кариерата на Азис. По същия начин той би имал успех на този образ и градация на трансформациите си, ако пее и поп музика. "

"Много често темите за дипломни работи са свързани с неща, които за голяма част от хората са чудати. Не мога да кажа, че има теми табу при моите дипломанти", заяви нейният научен ръководител проф. д.н. Любомир Стойков.

Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 17 гласа.

Свързани новини