Отидете към основна версия

3 568 3

Рецепта на деня: Три вида свинско месо с традиционни подправки

  • свинско месо-
  • подправки-
  • какво да сготвя

За сериозните любители на ястия с месо

Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

600 г свинско месо от бут 400 г свинско месо от врат 500 г свинско бон филе 3-4 сухи чушки 10 скилидки чесън сол на вкус 1 ч.л. чубрица черен пипер на вкус 100-150 мл олио

Начин на приготвяне:

Нарязвате месото на по-едри късове, поставяте го в тава. Посолявате, поливате с олио. Разбърквате, запичате месото във фурна за 90 минути или до зачервяване.

Счуквате чесъна, в сух тиган запичате чушките, изчаквате ги да изстинат.

След като месото се изпече, прибавяте счукания чесън и натрошените чушки, поръсваме с чубрица и черен пипер.

Разбърквате добре. Поднасяте ястието с кана червено вино, съветва zvezdev.com.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.

Свързани новини