Необходими продукти:
- 600 г свинско месо от бут
- 400 г свинско месо от врат
- 500 г свинско бон филе
- 3-4 сухи чушки
- 10 скилидки чесън
- сол на вкус
- 1 ч.л. чубрица
- черен пипер на вкус
- 100-150 мл олио
Начин на приготвяне:
Нарязвате месото на по-едри късове, поставяте го в тава. Посолявате, поливате с олио. Разбърквате, запичате месото във фурна за 90 минути или до зачервяване.
Счуквате чесъна, в сух тиган запичате чушките, изчаквате ги да изстинат.
След като месото се изпече, прибавяте счукания чесън и натрошените чушки, поръсваме с чубрица и черен пипер.
Разбърквате добре. Поднасяте ястието с кана червено вино, съветва zvezdev.com.
Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 7 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 ГРАД КОЗЛОДУЙ
10:14 24.03.2022
2 Емил
Коментиран от #3
10:17 24.03.2022
3 ИМПЕРИАЛИСТ
До коментар #2 от "Емил":
Така е Емиле, но не си попаднал на подходящия сайт.....Тук се толерират врачки, хороскопи, секс техники и т.н.18:44 24.03.2022