Отидете към основна версия

7 324 9

Рецепта на деня: Вкусен и сочен свински джолан

  • джолан-
  • месо-
  • на фурна-
  • какво да сготвя

Тайната е в бавното печене

Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

• джолан - 1 цял; • чесън - на прах; • бял пипер; • червен пипер; • черен пипер.

Начин на приготвяне:

Свинският джолан се овкусява с всички подправки и след това се оставя за няколко часа, за да могат вкусовете да се смесят.

Фурната се включва на 180 градуса да се загрява. Пригответе си плик, в който да сложите джолана. На няколко места е добре да направите дупки. Около два часа са нужни на свинския джолан, за да се получи крехък и сочен.

Имайте предвид, че в някакъв момент трябва да го обърнете, затова е нужно да сте около фурната и да го наблюдавате. Джоланът се поднася с картофки соте или друга подходяща гарнитура, пише Actualno.com.

Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 27 гласа.

Свързани новини