Отидете към основна версия

1 269 0

Обвиниха Франсис Форд Копола в непрофесионално поведение на снимките на "Мегаполис" (ВИДЕО)

  • франсис форд копола-
  • франсис копола-
  • режисьор-
  • обвинение-
  • непрофесионализъм-
  • мегалополис

Появи се видео, на което режисьорът си разменя нежни и продължителни жестове с жена

Снимка: БГНЕС/ EPA

Появи се видеоклип, на който се вижда как известният режисьор Франсис Форд Копола целува статисти на снимачната площадка на дългоочаквания си филм "Мегаполис". Това разкритие идва на фона на нарастващата загриженост на членовете на екипа, които съобщават за случаи на непрофесионално поведение по време на продукцията на филма.

Кадрите, които бързо се разпространиха в платформите на социалните медии, изобразяват Копола, който налита на няколко статисти с прегръдки и целувки, които продължават по-дълго от общоприетото. Докато някои тълкуват действията като безобидни и емблематични за любвеобилната природа на Копола, други ги смятат за преминаване на професионалните граници.

Съобщава се, че той е обявил с микрофон на цялата снимачна площадка: “Съжалявам, ако се приближа до вас и ви целуна. Просто знайте, че това е единствено за мое удоволствие."

Потребител на социалната мрежа X пише: "Франсис Форд Копола, човекът, който финансира педофила Виктор Салва и заплашва да съди 12-годишната жертва на Салва се оказа мръсник? Ни най-малко не е шокиращо. Боже, надявам се адът да съществува, защото такива мъже го заслужават."

Други коментират, че са готови да бойкотират гледането на "Мегалополис".

Копола, прочут с шедьоври като трилогията "Кръстникът" и "Апокалипсис сега", все още не е казал публично нищо за видеото.

По-рано, когато режисьорът беше обвинен в лошо поведение на снимачната площадка, той заяви пред New York Times: "Майка ми каза, че ако направиш крачката към жена, това означава, че не я уважаваш, а към момичетата, в които бях влюбен, със сигурност не проявих неуважение."

Когато бе попитан за снимката, която скоростно се разпространява в интернет, на която се вижда как той целува момиче, режисьорът каза, че снимката е направена от бащата на момичето.

Следващият дългоочакван филм на Копола, "Мегаполис", е с Адам Драйвър в главната роля. Освен него във филма участват Обри Плаза, Шиа Лабъф, Джон Войт, Джейсън Шварцман, Лорънс Фишбърн, Катрин Хънтър, Грейс Вандервал, Дъстин Хофман и др.

Дата на премиерата на "Мегалополис" все още не е обявена.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини