Отидете към основна версия

3 660 12

Според зодията: Кои мъже имат най-много вредни навици - класация

  • вредни навици-
  • зодии-
  • класация

Вижте с кого е опасно да изграждате отношения

Снимкa: Shutterstock

Никоя жена не иска да свърже живота си с мъж, които има много лоши навици. Астролозите са съставили класация въз основа на броя на лошите навици, така че да сте наясно с кого е опасно да изграждате отношения.

12-то място: Овен

Овните обичат алкохола и често са заклети пушачи, но лесно се справят с подобни зависимости. Ако до тях има любима жена, те бързо се пречистват от всичко, което ги дърпа към дъното. На жените им е много лесно и удобно с мъж Овен, затова и тази зодия е класирана на последно място.

11-то място: Дева

Почти в самия край са мъжете Дева, които имат само един вреден навик – постоянно учат другите на нещо. Може да бъде много трудно да се намери общ език с подобни педантични личности. Основният им недостатък е, че не обичат да се променят, но иначе са просто идеални.

10-то място: Лъв

Дори ако Лъвовете имат навици, които жените не харесват, те ги крият толкова старателно, че е невъзможно да се досетите за тях. С времето тайната става явна, но единственото, което най-много дразни у Лъвовете, е навикът им да мислят само за себе си.

9-то място: Везни

Лошият навик на Везните е постоянно да търсят виновни за проблемите си. Те правят това нон стоп и не се учат от грешките си. В една връзка това може да се превърне в пречка за развитие, но като цяло можете да живеете с това, поради което Везните получават заслужено девето място в класацията.

8-мо място: Телец

Телците не са слабохарактерни, така че не им струва нищо да спрат да пият или пушат. Често тези мъже имат цял ​​набор от малки досадни навици, но щом срещнат правилната жена, негативните им наклонности веднага изчезват, сякаш изобщо не са съществували.

7-мо място: Стрелец

Стрелците са по-склонни от другите мъже да страдат от хазартна зависимост. Пристрастеността към компютърните игри също е известна, но не означава, че са инфантилни. Те просто харесват състезателния компонент: това е много важно за мъжете от тази зодия. Тяхната склонност към такава зависимост се дължи на желанието им да бъдат най-добрите във всичко.

6-то място: Рак

Раците са мъже, които имат сравнително малко недостатъци, но навиците им са вечни. Те никога няма да се променят заради жена или някой друг. Вярват, че с тях всичко е наред, нямат никакви лоши навици и са мека казано идеални. Няма да можете да ги убедите в противното.

5-то място: Козирог

Проблемът не е, че Козирозите имат много навици, които вбесяват другите, а че никога няма да се променят. Освен това, ако някой започне да ги моли да псуват по-малко, да не пушат или да не правят нещо друго, Козирозите ще продължат нарочно, от инат.

4-то място: Скорпион

Скорпионите рядко пушат или пият много, но имат един много негативен навик, който е невъзможно да се преодолее. Говорим за пословичната им ревност, която много често разрушава любовта. Скорпионите искат отношенията да са възможно най-прозрачни, затова трябва да знаят всяка стъпка на своята любима. Не всеки може да изтърпи това.

3-то място: Водолей

Водолеите са истински бездънен кладенец на лоши навици. Сред основните си струва да се подчертаят дребните лъжи, прахосничеството, пристрастяването към нездравословна храна и шопингът. Те също често се отклоняват от думите си и нарушават обещанията. В отношенията ситуацията често се променя към по-добро, но проблемът може да се върне по всяко време.

2-ро място: Близнаци

Мъжете от тази зодия са много по-склонни от останалите да се пристрастят към алкохола и наркотиците, нездравословната храна, кофеина и жените. Това са истински сърцати разбойници. Ако искате да намерите най-големия и непоправим женкар, тогава трябва да го търсите сред Близнаците.

1-во място: Риби

Рибите страдат от навици на трупане, псуват много и пият много кафе и алкохол. Те също така често имат интернет зависимост и много други зависимости, които разрушават живота им. Проблемът с Рибите е, че те не признават това нито пред себе си, нито пред другите. Според астролозите, тези мъже имат най-много лоши навици, поради което заемат първо място в тази класация.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.

Свързани новини