13 Август, 2024 11:44 3 651 12

Според зодията: Кои мъже имат най-много вредни навици - класация

  • вредни навици-
  • зодии-
  • класация

Вижте с кого е опасно да изграждате отношения

Според зодията: Кои мъже имат най-много вредни навици - класация - 1
Снимкa: Shutterstock

Никоя жена не иска да свърже живота си с мъж, които има много лоши навици. Астролозите са съставили класация въз основа на броя на лошите навици, така че да сте наясно с кого е опасно да изграждате отношения.

12-то място: Овен

Овните обичат алкохола и често са заклети пушачи, но лесно се справят с подобни зависимости. Ако до тях има любима жена, те бързо се пречистват от всичко, което ги дърпа към дъното. На жените им е много лесно и удобно с мъж Овен, затова и тази зодия е класирана на последно място.

11-то място: Дева

Почти в самия край са мъжете Дева, които имат само един вреден навик – постоянно учат другите на нещо. Може да бъде много трудно да се намери общ език с подобни педантични личности. Основният им недостатък е, че не обичат да се променят, но иначе са просто идеални.

10-то място: Лъв

Дори ако Лъвовете имат навици, които жените не харесват, те ги крият толкова старателно, че е невъзможно да се досетите за тях. С времето тайната става явна, но единственото, което най-много дразни у Лъвовете, е навикът им да мислят само за себе си.

9-то място: Везни

Лошият навик на Везните е постоянно да търсят виновни за проблемите си. Те правят това нон стоп и не се учат от грешките си. В една връзка това може да се превърне в пречка за развитие, но като цяло можете да живеете с това, поради което Везните получават заслужено девето място в класацията.

8-мо място: Телец

Телците не са слабохарактерни, така че не им струва нищо да спрат да пият или пушат. Често тези мъже имат цял ​​набор от малки досадни навици, но щом срещнат правилната жена, негативните им наклонности веднага изчезват, сякаш изобщо не са съществували.

7-мо място: Стрелец

Стрелците са по-склонни от другите мъже да страдат от хазартна зависимост. Пристрастеността към компютърните игри също е известна, но не означава, че са инфантилни. Те просто харесват състезателния компонент: това е много важно за мъжете от тази зодия. Тяхната склонност към такава зависимост се дължи на желанието им да бъдат най-добрите във всичко.

6-то място: Рак

Раците са мъже, които имат сравнително малко недостатъци, но навиците им са вечни. Те никога няма да се променят заради жена или някой друг. Вярват, че с тях всичко е наред, нямат никакви лоши навици и са мека казано идеални. Няма да можете да ги убедите в противното.

5-то място: Козирог

Проблемът не е, че Козирозите имат много навици, които вбесяват другите, а че никога няма да се променят. Освен това, ако някой започне да ги моли да псуват по-малко, да не пушат или да не правят нещо друго, Козирозите ще продължат нарочно, от инат.

4-то място: Скорпион

Скорпионите рядко пушат или пият много, но имат един много негативен навик, който е невъзможно да се преодолее. Говорим за пословичната им ревност, която много често разрушава любовта. Скорпионите искат отношенията да са възможно най-прозрачни, затова трябва да знаят всяка стъпка на своята любима. Не всеки може да изтърпи това.

3-то място: Водолей

Водолеите са истински бездънен кладенец на лоши навици. Сред основните си струва да се подчертаят дребните лъжи, прахосничеството, пристрастяването към нездравословна храна и шопингът. Те също често се отклоняват от думите си и нарушават обещанията. В отношенията ситуацията често се променя към по-добро, но проблемът може да се върне по всяко време.

2-ро място: Близнаци

Мъжете от тази зодия са много по-склонни от останалите да се пристрастят към алкохола и наркотиците, нездравословната храна, кофеина и жените. Това са истински сърцати разбойници. Ако искате да намерите най-големия и непоправим женкар, тогава трябва да го търсите сред Близнаците.

1-во място: Риби

Рибите страдат от навици на трупане, псуват много и пият много кафе и алкохол. Те също така често имат интернет зависимост и много други зависимости, които разрушават живота им. Проблемът с Рибите е, че те не признават това нито пред себе си, нито пред другите. Според астролозите, тези мъже имат най-много лоши навици, поради което заемат първо място в тази класация.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Все пак има

    8 8 Отговор
    някаква разлика а за жени няма да може да се направи такава класация защото всички са еднакви.
    Даже и зодии не им трябват че да ги объркват.
  • 2 Факт

    7 6 Отговор
    Следене, подслушване, преследване, тормоз, когато жептвата се изплъзва от контрол, лоши навици ли са?

    Коментиран от #3

  • 3 Много

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Похвално , продължавай по същия начин , и накрая от фразата " бой и е...." ще получаваш само боя.
  • 4 Факт

    6 5 Отговор
    Следене, подслушване, преследване, тормоз, когато жертвата се изплъзва от контрол, лоши навици ли са?

    Коментиран от #5

  • 5 Ако

    5 3 Отговор

    До коментар #4 от "Факт":

    Си жена и някой мъж го прави с тебе - бягай !

    Коментиран от #7

  • 6 Св Валентин/Трифон Зарезан

    8 9 Отговор
    А при жените, всички зодии са на първо място, а освен това някои са и прости и нахални, затова и мъжете пият.

    Коментиран от #11

  • 7 Вреден навик

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ако":

    Не е жена, джендър с неопределен пол е.
  • 8 Зодия Рак

    5 10 Отговор
    Ние сме перфектни и просто нямаме лоши страни, освен че сме интелигентни и красиви сме и изключително скромни хора. Останалите могат единствено да се учат от нас !

    Коментиран от #9, #12

  • 9 Ииии...

    11 2 Отговор

    До коментар #8 от "Зодия Рак":

    Много сте жалостиви. Когато някой си поиска , веднага го съжалявате и му давате , нищо че най много обичате мъжа си.
  • 10 жггж

    6 1 Отговор
    Овните са изключително лоши партньори и от лошите си навици не се отказват. В този сайт открито се толерират Овните, вероятно някой шеф е Овен.
  • 11 Баба Гошка

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Св Валентин/Трифон Зарезан":

    Мъжете пият, защото са алкохолици някои от тях. И с жена и без жена пак ще пият. Намират си извинение, причини, оправдания. Тъъппи и нахални били жените, а колко батки и те покриват тези критерии?
  • 12 посмали малко

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Зодия Рак":

    Най-смотаната зодия сте. Злобни, заядливи, завистливи и не особено умни.