Отидете към основна версия

1 634 12

Приложенията за запознанства вече отегчават хората

  • приложения за запознанства-
  • разочарование-
  • срещи-
  • секс-
  • любов

Съвети от секс обучител за необвързаните, които са разочаровани от тези приложения

Снимкa: Shutterstock

Хората започнаха да изоставят приложенията за запознанства поради преумора и нарастващо безразличие към такива срещи, отбеляза секс обучителят Рейчъл Дилто. Тя даде съвет на необвързаните, които са разочаровани от приложенията за запознанства в разговор с Hypebae.

Според Дилто, първо трябва да вземете решение за списък с основни изисквания към партньор. „Определете без какви основни качества – не физически – не можете да живеете с партньора си, и не се задоволявайте с по-малко. Опитайте се да се съсредоточите върху четири. Може да е доброта, интелигентност, щедрост и така нататък“, изброи тя.

Освен това, напомни тя, трябва да си правите почивки в срещите и да не се опитвате да вместите възможно най-много срещи в минимален брой дни. Дилто предложи да се поддържа позитивно мислене и в случай на прегаряне или игнориране от потенциални партньори, да се намерят разсейващи дейности и да се повтаря, например, сутрин утвърждаващото: „Аз съм достоен за любов“.

Треньорът също така отбеляза, че необвързаните хора често търсят емоционална зрялост, откритост и доброта, а не секс. Дилто призова хората да не се срамуват да показват точно тези черти.

„Покажете своята доброта и емоционална интелигентност не само в профила си, но и във вашите взаимодействия“, посъветва тя.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.

Свързани новини