23 Август, 2024 12:24 1 609 12

Приложенията за запознанства вече отегчават хората

  • приложения за запознанства-
  • разочарование-
  • срещи-
  • секс-
  • любов

Съвети от секс обучител за необвързаните, които са разочаровани от тези приложения

Приложенията за запознанства вече отегчават хората - 1
Снимкa: Shutterstock

Хората започнаха да изоставят приложенията за запознанства поради преумора и нарастващо безразличие към такива срещи, отбеляза секс обучителят Рейчъл Дилто. Тя даде съвет на необвързаните, които са разочаровани от приложенията за запознанства в разговор с Hypebae.

Според Дилто, първо трябва да вземете решение за списък с основни изисквания към партньор. „Определете без какви основни качества – не физически – не можете да живеете с партньора си, и не се задоволявайте с по-малко. Опитайте се да се съсредоточите върху четири. Може да е доброта, интелигентност, щедрост и така нататък“, изброи тя.

Освен това, напомни тя, трябва да си правите почивки в срещите и да не се опитвате да вместите възможно най-много срещи в минимален брой дни. Дилто предложи да се поддържа позитивно мислене и в случай на прегаряне или игнориране от потенциални партньори, да се намерят разсейващи дейности и да се повтаря, например, сутрин утвърждаващото: „Аз съм достоен за любов“.

Треньорът също така отбеляза, че необвързаните хора често търсят емоционална зрялост, откритост и доброта, а не секс. Дилто призова хората да не се срамуват да показват точно тези черти.

„Покажете своята доброта и емоционална интелигентност не само в профила си, но и във вашите взаимодействия“, посъветва тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Факт

    6 1 Отговор
    Току виж сте попаднали на кандидат президент на САЩ!
  • 3 Да сготвиш боб, Пено, не е като да си

    8 0 Отговор
    чешеш дътоооо......Бобът е изкуство, а не можеш ли един боб да сготвиш, няма кой да те вземе......та едно време.... постоянно си пишехме писма с разни непознати другарчета...така се запознавахме...Времената, когато пишехме и получавахме писма няма да се върнат.....жалко....
  • 4 Кивой Пенев

    3 1 Отговор
    Сайтове за развързани
  • 5 Град Яко ръга

    1 0 Отговор
    Благодаря за поучителната статия г-жо Маринова
  • 6 така е и повечето кат

    4 0 Отговор
    фейсбук , тик ток в бг има 8-9 дето плащаш с смс , никой не ги ползва . най-добре е инстаграм . на мета . важно е кат снимаш цветенце , да го види партера . тя кат публикува градинка и кеф . алкохола пречи на отегчаването . много възрастни ползват на мета .
  • 7 Нормален

    7 1 Отговор
    То тия отрепани приложения за запознанства са пълна измама. За две години сигрно съм лайкнал над 3000 жени и нито една не ми е отговорила. Това май и статистически е невъзможно. Кухи профили за да гушат пари създателите.

    Коментиран от #11

  • 8 От опит...

    8 0 Отговор
    В тези приложения за запознанства е пълно с НЕУДАЧНИЦИ, лъжци, от хора с неразрешени проблеми, бройкаджии и всякаква утайка ...
  • 9 Затова

    7 0 Отговор
    Гладаш в тези приложения снимки на мъже алкохолици с чашка пред себе си, с някакво бойно куче да се правят на "мъжкари", със снимки отпреди 20 години, с оръжие, с друга жена, с пура, с татуировки и какви ли още не идиотски снимки, с които няма как да привлекат една жена!!!
  • 10 Жена овен

    0 0 Отговор
    Какви приложения за запознанства, какъв ви фейсбук, Инстаграм и прочие затъпяващи платформи... Животът кипи навън!
  • 11 Луд

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Нормален":

    Преди 10-15 години беше рай в Гепито.Направо супер.Знам предварително къде ще бъда командировка и пиша на жените от целия град.И връзваха яко,без пари. 178 / сто седемдесет и осем /бройки.Както искате така го смятайте .Сега в Гепито пак можеш постоянно да тряскаш ,обаче проблема е ,че са само мъже.

    Коментиран от #12

  • 12 Луд

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Луд":

    Писал съм ги на тефтер ,ако се чудите как пък ги помня.