Отидете към основна версия

1 988 16

Кание Уест искал да спи с майката на Бианка Чензори, докато тя ги гледа

  • кание уест-
  • дело-
  • нови обвинения-
  • сексуално насилие-
  • дрогиране-
  • бивша асистентка

Бивша асистентка на рапъра го обвини в сексуално насилие и умишлено дрогиране

Снимка: ЕРА/БГНЕС

Твърди се, че Кание Уест е казал на съпругата си Бианка Чензори, че иска да прави секс с майка ѝ, докато тя ги гледа.

Това става ясно от документи, получени от Page Six, в които бившата асистент на основателя на Yeezy, Лорън Пишота обвинява рапъра в умишлено дрогиране и сексуално насилие в ново съдебно дело.

Пишота, която работи с хитмейкъра от 2021 г. до 2022 г., твърди, че “сексуалните изкривявания” на Уест са се изразявали в това да има полов акт с майките на партньорките си. Моделът на OnlyFans твърди още, че майката на Бианка, Александра Ченсори, е била в списъка му, преди двамата да се оженят през декември 2022 г..

Пишота цитира предполагаемо текстово съобщение от 28 септември 2022 г. между Уест и Бианка, което гласи: „Искам да ч*кам майка ти“. Преди да си тръгне.”

През юни Пишота осъди Уест за неправомерно уволнение, твърдейки, че е била изгонена, след като е била повишена в началник на персонала със заплата от $4 милиона. Тя твърди, че компанията ѝ е предложила 3 милиона долара обезщетение, но така и не ги получила.

По това време адвокатите на Уест определиха обвиненията като “неоснователни” като казаха пред Page Six, че Пишота е преследвала бившия си шеф “сексуално, за да принуди наемане на работа и други материални облаги.”

Източник: pagesix.com

Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.

Свързани новини