Отидете към основна версия

2 257 10

Радина Кърджилова и новият ѝ мъж - лудо влюбени (СНИМКА)

  • радина кърджилова-
  • пламен димов-
  • влюбени

Радина и Пламен разхождаха кучето си в центъра на София и на лицата им грееха усмивки

Снимка: Интернет

Радина Кърджилова сияе от щастие с новия си приятел Пламен Димов, пише "Уикенд".

Те вече не крият любовта си и ходят по улиците, хванати за ръце. Подобна демонстрация е странна, предвид че Деян Донков все още страда за бившата си половинка, която с лекота го замени с доста по-млад колега.

Радина и Пламен разхождаха кучето си в центъра на София. На лицата им грееха усмивки, които ставаха още по-широки в пристъпи на нежност.

За тура си из града с новия любим русокосата актриса се беше издокарала с шарен панталон и бяла риза. Гаджето ѝ пък носеше дънкови бермуди и тъмни очила, а в лявата си ръка стискаше хартиен плик с покупки. И той, и Радина, бяха с ниски обувки бързоходки, за да припкат лежерно по столичните тротоари.

Откакто се раздели с Деян Донков, Кърджилова изглежда доста разхубавена. Заради редовните си скандали с Динката, преди тя винаги беше омърлушена, което не позволяваше на красотата ѝ да изпъкне.

На Пламен Димов му се носи славата на плейбой, но в арт средите се говори, че Радина вече има план как да го задържи до себе си. Блондинката възнамерявала да роди дете на младия си нов избраник, според слуховете.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини