Отидете към основна версия

2 278 15

Ненаситен сексохолик моли за помощ

  • сексохолик-
  • съвет-
  • помощ

Сексохоликът търси съвет как може да овладее поведението си

Снимкa: Shutterstock

Мъж се оплака във форума на Reddit, че сексохолизмът съсипва живота му. Той разказа за трудностите си и помоли потребителите за съвет.

30-годишният мъж той постоянно изневерявал на партньорите си, гледал порно и мастурбирал, като правил това и работното място. Той призна, че е готов да прави секс с всяка жена, която погледне към него. „Имам пари и изглеждам добре. Жените охотно общуват с мен. Свиря на няколко инструмента, говоря пет езика и пътувам много. Мислят, че съм интересен", каза той.

Мъжът също така призна, че многократно е плащал за секс и неведнъж се е заразявал с полово предавани инфекции. Сексохоликът помоли за съвет как може да овладее поведението си, след като начинът му на живот започнал да го вкарва в депресия. Освен това той искал да изгради дълготрайна връзка с жената, с която излиза в момента.

Потребителите на Reddit го посъветваха да се подложи на сериозна и продължителна терапия. „Трябва постепенно да намалите времето, което прекарвате в секс, и да си намерите удовлетворяващо хоби, за да отклоните ума си от тези нужди“, пише един посетител на сайта. Някои изразиха съчувствие към приятелката на автора на публикацията, тъй като преди това той е разрушил живота и връзките на няколко души заради страстите си.

Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.

Свързани новини