Отидете към основна версия

9 052 39

Само във ФАКТИ! 600 лв. бонус към заплатата дават на летището, ако не си бил болнични ноември и декември

  • летище-
  • софия-
  • бонуси-
  • коледа-
  • заплата

Половината летище ходи на работа с ангини и пневмонии, за да си вземе бонуса, коментира пред ФАКТИ служител на аеропорта

ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Допълнителни 600 лв. със заплатата ще получат служителите на Летище „София“, но при определени условия. Това коментира източник на ФАКТИ от Летище „София“ и обясни при какви условия. От ръководството са спуснали вътрешно съобщение, в което се казва, че ще има бонуси към заплатата за декември.

„В продължение на политиката на грижа към екипа изпълнителният директор със своя заповед определя еднократно допълнително възнаграждение за точно и ефективно изпълнение на трудовите задължения в размер на 600 лв., което да бъде изплатено заедно възнагражденията за декември. C важно условие за получаване на сумата е служителят да има изработени пълен брой работни дни, работни смени в това число и ползван планиран и разрешен платен годишен отпуск в съответствие с работния график и работните дни за месеците ноември и декември 2022 година. С решението за допълнителното възнаграждение ръководството оценява приноса на колегите в екипа за изпълнението на корпоративните цели и продължава традицията за стимулиране на качественото изпълнение на трудовите ангажименти“, се казва в официалното съобщение.

„Има бонус за тези, които не са излизали болнични ноември и декември – 600 лева. И половината летище ходи на работа с ангини и пневмонии, на тежки антибиотици, за да си вземе бонуса“, каза още източникът на ФАКТИ от Летище "София", пожелал анонимност.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 11 гласа.

Свързани новини