Отидете към основна версия

28 Юни, 2021 19:45, обновена 28 Юни, 2021 19:45 17 647 28

Дизайнерските "умни" хладилници на Samsung са вече у нас

  • хладилник-
  • samsung-
  • bespoke

Можете да започнете с един панел и да добавяте по всяко време нов Bespoke модул, вместо да сменяте този, който вече имате

Само преди месец Samsung анонсира своите най-нови предложения в сферата на т.нар. "бяла техника". В случая обаче тези продукти вече съвсем не са бели, а като технология и дизайн изстрелват марката на едно съвсем различно ниво. Става дума за серията Bespoke Home 2021 - хладилници и фризери, отличаващи се с модулен дизайн и нови технологии.

Какво означава това?

Новите хладилници на Samsung могат да бъдат конфигурирани според индивидуалния вкус. Комбинациите са толкова много, че всеки може да има уникален хладилник в дома си, който перфектно да се впише в интериорната обстановка. С други думи, можете да изберете уникална конфигурация, която идеално да пасне на обзавеждането, стила и личния вкус.

След като вече сте избрали стила на вашата кухня, можете онлайн да конфигурирате хладилника, като за целта компанията е разработила специален дигитален симулатор, който ще ви демонстрира как би се вписал избрания от вас хладилник в интериора. Сред основните теми за избор са комбинациите: "Дърво и бяло", "Неутрално и пясъчно", "Модерно и тъмно", "Рустик и винтидж" и "Loft". Оттам насетне започвате да избирате цветове и материали, и да конфигурирате своя уникален хладилник.

Какво се крие зад дизайнерската "опаковка"?

Освен, че новите хладилници на Samsung изглеждат модерно и стилно, и могат да се впишат във всеки интериорен дизайн, те впечатляват и с любопитни технологии, причисляващи ги към т.нар. "умни" устройства. Хладилниците и фризерите Samsung Bespoke интегрират най-новите технологии и предлагат много повече от стандартно охлаждане. Щрихираме тези, които правят най-голямо впечатление.

- Дигитален инверторен компресор - спомага за автоматичното регулиране на охлаждането в хладилника. Освен това компресорът е впечатляващо тих и отговаря и на най-новите енергийни разпоредби, като използва до 50% по-малко електроенергия.

- Power Cool и Power Freeze - Системата Power Cool издухва силно изстуден въздух в хладилника, за да охлади бързо хранителните продукти и напитки. С функцията Power Freeze пък уредът започва да работи приоритетно за фризера, който по-бързо да замрази продуктите в него - идеална възможност за скоростно замразяване или приготвяне на лед, особено в летните дни.

- Optimal Fresh + е кутия, която може да се използва като чекмедже или да се раздели на две зони с различна температура. Лявата част е по-студена, така че месото и рибата остават свежи два пъти по-дълго. Дясната пък съхранява свежестта на плодовете и зеленчуците.

- SpaceMax използва специална изолация, която позволява стените на хладилника да са много по-тънки без компромис с енергийната ефективност. Това означава, че в хладилника има повече място за съхранение без увеличаване на външните размери.

- Humidity Fresh + контролира степента на влажност в чекмеджето, за да се запазят по-дълго оригиналната текстура и вкус на малотрайните храни.

- Metal Cooling - задържа студа в хладилника и помага за възстановяване на зададената температура при дълго отваряне на вратата.

- Twin Cooling Plus оптимизира температурата и влажността във вътрешността на хладилника и фризера, като използва система от изпарители и вентилатори. Така храната се съхранява при най-подходящите условия, което запазва естествения ѝ вкус и аромат и предотвратява смесването на миризми.

Бонус

Серията на Samsung, наречена Bespoke, дава свобода за избор на модулите, цветовете и материалите. Нещо повече – можете да започнете с един панел и да добавяте по всяко време нов Bespoke модул, вместо да сменяте този, който вече имате. Така ефективно удължавате жизнения цикъл на уреда.

И още нещо интересно.

В рамките на промоционална кампания на Samsung България всеки, закупил хладилник или фризер Bespoke, някой от новите уреди SBS RS8000, или избрани модели от RB34/38 в периода до 31 юли 2021 г., получава 5 години търговска гаранция, вместо стандартните 2 години.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.

Свързани новини