Last news in Fakti

13 Декември, 2022 09:00 14 409

Предколедно (и не само) почистване за един час

  • samsung-
  • bespoke jet-
  • прахосмукачка

Нови върхови технологии от безжичните прахосмукачки Samsung Bespoke Jet

Предколедно (и не само) почистване за един час - 1

Коледа е едно от най-очакваните събития през годината. За това повечето хора започват подготовка от доста по-рано, а основна част от този "домашен" празник е чистият дом. Поради тази причина решихме да ви разкажем за една прахосмукачка, която е на доста по-високо технологично ниво от останалите. Така че, ако искате да почистите безупречно и без усилие, прочетете по-долните редове. За щастие има начин да се справим по-бързо със задълженията и да си оставим в резерв повече енергия и време за любимите хора. Как? Разказваме ви сега.

Предколедно (и не само) почистване за един час

С началото на декември повечето от нас вече усещат духа на предстоящите празници. Купуваме подаръци, планираме ястия за Бъдни вечер, каним роднини и приятели, но също така бавно започваме да мислим за почистване на дома. Един интелигентен и ефективен домакински уред на Samsung ще ни помогне да се справим с тези задачи по-бързо, а благодарение на усъвършенстваните решения - и много по-приятно. Става дума за новата прахосмукачка Samsung Bespoke Jet.

Предколедно (и не само) почистване за един час

Прахосмукачката е в основата на всяко почистване - било то коледно, пролетно или ежедневно, така че си струва да изберете прахосмукачка, която ще бъде не само ефективна, но и удобна за използване. Въпросната Samsung Bespoke Jet, на която акцентираме в този материал е безжична и разполага с интегрирана почистваща станция All-in-One Clean Station - докинг станция, която зарежда прахосмукачката и автоматично изпразва контейнера за отпадъци.

Предколедно (и не само) почистване за един час

Всички тези действия се извършват, без излизането на каквито и да било прахови частици навън. В комбинация с многослойна система за филтриране, която улавя до 99,999% от замърсителите, прахосмукачката осигурява много по-хигиенично почистване, но най-важното е, че то става лесно и безпроблемно. За това се грижи електромоторът HexaJet, който е с мощност 580W, а мощната батерия, интегрирана в прахосмукачката, позволява до 60 минути непрекъсната работа.

Предколедно (и не само) почистване за един час

В допълнение, прахосмукачката е оборудвана с богат набор от аксесоари, който се състои от накрайници за различни видове повърхности, благодарение на които можем да почистим старателно цялата къща. Електрическата четка Jet Dual почиства ефективно килими и твърди подове, както дървени, така и плочки за кухня или баня. Тънката електрическа четка Slim Action пък събира и най-финия прах, също и този под мебелите.

Предколедно (и не само) почистване за един час

А благодарение на почистващия накрайник Spray Spinning Sweeper, можем лесно и удобно да почистим или полираме пода. Bespoke Jet впечатлява не само с функционалността си, но и с оригиналния си дизайн. Предлага се в 3 елегантни цвята: синьо, бяло и зелено, а има и вариант за мокро почистване. Но който от тях да изберете, определено няма да съжалявате. Почистването на дома вече ще е на едно съвсем друго ниво - по-технологично и (в добрия смисъл) по-емоционално.

Предколедно (и не само) почистване за един час

В обобщение ще кажем, че за разлика от конвенционалните прахосмукачки, които бързаме да приберем в килера или да скрием в някой ъгъл, Bespoke Jet е уред, който спокойно може да остане в дневната и със своя модерен дизайн да се впише в интериорното пространство. Ако ли пък свързвате прахосмученето с дълги кабели и носене на тежки уреди от стая в стая, Bespoke Jet ще преобърне представите ви за прахосмукачка. А и е чудесен подарък, макар и да не се побира под елхата.

Предколедно (и не само) почистване за един час



Свързани новини