28 Януари, 2022 09:00 36 834 10

Представяме новия телефон, създаден специално за феновете на Samsung

  • samsung-
  • galaxy-
  • s21-
  • fe

S21 FE се доставя с базирана на Android 12 One UI 4.0 операционна система

Представяме новия телефон, създаден специално за феновете на Samsung - 1

Има една категория на пазара на смартфони, която се появи през последните няколко години и която можем да наречем „флагмани на достъпна цена“. Купуването на такъв смартфон дава на притежателя почти всички функции на устройство от висок клас, но на значително по-достъпна цена. Galaxy S20 FE на Samsung бързо се превърна в класика в този жанр, съчетавайки правилните функции за правилната цена в точното време. Сега с второто поколение на фен изданието за ценители – Galaxy S21 FE 5G, Samsung надгражда функциите, но запазва тенденцията да бъде на атрактивна за потребителите цена.

Galaxy S21 FE 5G пристигна по-късно в продуктовия цикъл на серията Galaxy S21, но я допълва по един неповторим начин, благодарение на точната селекция от технически характеристики и функционалности и, разбира се, неповторим дизайн.

Представяме новия телефон, създаден специално за феновете на Samsung

Без съмнение Galaxy S21 FE 5G е едно много добро устройство. Неговият процесор Snapdragon 888 и 6GB RAM осигуряват безпроблемна и бърза производителност за повечето задачи. 6.4-инчовият FHD+ Dynamic AMOLED 2X дисплей пък предлага идеални изображения, които благодарение на 120Hz честота на опресняване се сменят мигновено, а анимациите се "превъртат" супер гладко. Още по-интересното е, че дори с голям, ярък екран с висока честота на опресняване, неговата батерия ще ви преведе през целия ден без да се налага да презареждате.

Алуминиевата рамка на екрана е много тънка, а стъклото Gorilla Glass Victus предпазва отлично предния панел. Освен със супер здраво стъкло, телефонът е снабден и със сертификат за водо- и прахоустойчивост IP68, който го прави по-издръжлив от всякога.

Представяме новия телефон, създаден специално за феновете на Samsung

В дисплея е вграден бърз и надежден оптичен скенер за пръстови отпечатъци. С други думи - истински флагман. Гърбът на "фенския" Samsung е изработен от качествен композитен синтетичен полимер, не е стъклен, но това не го прави по-малко стилен. А щом заговорихме за стил, не може да не отбележим цветовите вариации, в които се предлага Samsung Galaxy S21 FE на пазара. Новото предложение от серията Galaxy S21 е създадено както в класическите цветове бяло и графитено сиво, така и в супер актуалните маслено зелено и лавандула.

Друга специфика, която също причислява Galaxy S21 FE към смартфоните от висок клас, е неговата батерия. Тя е с капацитет 4500 mAh и лесно издържа повече от денонощие.. Galaxy S21 FE поддържа и 15W бързо безжично зареждане и още по-бързото 25W кабелно зареждане. Като цяло производителността е отлична и това се дължи на новия 5-нанометров процесор, който е от най-висок клас.

Представяме новия телефон, създаден специално за феновете на Samsung

Всъщност, първокласният процесор е идентичен с този на останалите смартфони от серията S21.Samsung Galaxy S21 FE отваря приложения изключително бързо, а "прескачането" от едно към друго е безпроблемно. За почти всички цели, за които се използва един такъв телефон, производителността е много добра.

Galaxy S21 FE 5G се доставя с базирана на Android 12 One UI 4.0 операционна система и с всички нови опции за персонализиране, които могат да се предложат. Ако зададете снимка като тапет, телефонът ще предложи допълнителна цветова палитра, която да приложите към бутоните и иконите. Можете също така да мащабирате и коригирате тапета на началния екран и заключения екран независимо. А най-хубавото от всичко е, че приложението за прогноза за времето вече не включва забележими реклами в горната част на екрана. Друго, което го доближава до флагман моделите, е супер бързата скорост, която поддържа. Защо да чакаш, за да наваксаш с любимите си предавания или да качиш съдържание от последното си приключение? С Galaxy S21 FE можеш да да споделяш незабавно снимки и видеоклипове с Hyperfast 5G.

Представяме новия телефон, създаден специално за феновете на Samsung

Новият смартфон разполага с отлична основна задна камера - 12-мегапикселов f/1.8 модул с оптична стабилизация, 12-мегапикселов ултраширокоъгълен обектив за страхотни панорами и телефото камера с 8-мегапикселов сензор,3x оптично увеличение и 30х Space Zoom. С други думи и тук "фенският" смартфон отговаря на премиум сегмента. Снимките при естественото 3x увеличение изглеждат много по-добре - дори при слабо осветление на закрито. Основната камера на Galaxy S21 FE прави ярки и наситени снимки, каквито всъщност се очакват от премиум моделите на Samsung, а нощният режим предоставя впечатляващо количество детайли дори когато и светлината е ограничена или липсва.

32-мегапикселовата предна камера е с фиксиран фокус и първия път, когато се използва ви "моли" да изберете между „естествени“ и „ярки“ цветови тонове. В заключение можем да кажем, че Galaxy S21 FE е един смислен смартфон. Ако не сте просто случаен наблюдател, а сте фен на Samsung и по-конкретно на флагманските им смартфони, но пък искате такъв на по-достъпна цена, тогава непременно трябва да видите въпросното Fan Edition изпълнение.

Представяме новия телефон, създаден специално за феновете на Samsung


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лошо

    36 1 Отговор
    Чаках го с нетърпение, но ценово е позициониран супер грешно! Имам предходния и за щастие или съжаление го купих на половината от цената, на която се предлага този. Този няма кой знае какво ново, фрапиращо по-добро от стария за двойно по-високата си стойност. Хубава статия, но не случайно не се посочват цени, поздрави!
  • 2 Някой си

    17 1 Отговор
    Телефонът не е лош даже ми харесва, но зумът при 5х, когато вече се използва интерполация започва да маже. Нагоре не го коментирам. Камерата от предходния модел s20FE, 12MPix основната и 8Mpix телето. Тук има какво да се желае есе пак цената 1300-1400 лв. За някой не е много, а за други не е малко. Същото е и за качеството на камерата - въпросът е с какво го сравняваш. От батерията има какво още да се желае.

    Коментиран от #5

  • 3 Име

    4 22 Отговор
    Това е топ телефона на смислена цена, адмирирам ревюто на Радо..
  • 4 Факт

    22 2 Отговор
    И аз съм фен на Самсунг, но купувам модели до 400лв.
  • 5 Не се заблуждавай

    4 13 Отговор

    До коментар #2 от "Някой си":

    Хубавите играчки са скъпи тези са от евтината серия и са гола вода сравнена със скъпите самсунг .Нима си мислиш че за 1400 лева не евро ще си купиш хубав телефон?

    Коментиран от #10

  • 6 Gucci x Balenciaga

    5 2 Отговор
    специално за феновете на Samsung цените 😉 на по ниска цена samsung galaxy ultra 5g ,Samsung Galaxy Z Fold 5g,Galaxy Z Flip 5G другото не си струва парите и като качество не струват
  • 7 За смях

    13 1 Отговор
    Пълнометражната версия s21 е 1200лв в момента без договор, а осакатената FE e 1500лв... Който иска да си пилее парите за по-лошото
  • 8 Иван Иванов

    11 2 Отговор
    Полу-флагман, полу-пластмасова сапунерка. Айде няма нужда. S22 ще излезе скоро! Може и на S21 Ultra да се спра, тъкмо цената му ще падне след като излезе новата серия. 😉
  • 9 Кольо,

    11 5 Отговор
    На всички вас които коментирате ако не сте толкова млади навремето дядовците и бабите ви ходеха със цървули и галоши!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.