Отидете към основна версия

17 457 15

Евтин скутер за града и за извънградско (ВИДЕО)

  • скутер-
  • splach transformer

Splach Transformer се предлага на цена от 1100 долара

Феновете на екстремния отдих на открито в близко бъдеще ще получат ново превозно средство - електрически скутер Splach Transformer, пуснат от разработчиците на платформата за краудфандинг Indiegogo. Оригиналният дизайн на скутера е предназначен не само за „стилни пътувания извън града“, но също така ви позволява бързо и удобно да се движите в градски условия. В същото време разработчиците предлагат Splach Transformer на платформата Indiegogo на достъпна цена от $ 1099.

Скутерът Splach Transformer е оборудван с двигател с мощност 0.96 kW, вграден в задното колело, което му позволява да достигне скорост от 38 км/ч за 5 секунди. По време на пътувания извън града, устройството ще ви позволи да преодолеете терен с наклон до 28%. Предното колело на Splach Transformer е оборудвано с хидравлично окачване, а задното с пружинно.

При експлоатация на Splach Transformer в градските райони се използват колела с размери 10 х 2.5 инча и гладки гуми, а за пътувания извън града се използват гуми 10 х 3.15 инча с протектори. Безопасността и маневреността се осигуряват от дискови спирачки, монтирани на двете колела. Ниският център на тежестта на Splach Transformer, здравата тръбна рамка и опционалните подложки за крака ви позволяват да извършвате различни трикове върху гладки асфалтови повърхности, както и при офроуд условия върху пясък и мръсотия.

Автономната работа на Splach Transformer се осигурява от лесно сменяема батерия 48 V / 10.2 A, която гарантира пътуване до 40 км. Батерията се сменя само за 7 секунди. Батерията може да се презарежда или на самия скутер, или отделно от него. Кормилото на електрическия скутер се регулира по височина в зависимост от ръста на собственика. Лесното и бързо сваляне на волана ви позволява да транспортирате Splach Transformer в багажника на колата си. Устройството тежи 23 кг.

През първите няколко дни проектът Splach Transformer събра 70 хиляди долара на сайта Indiegogo, а само 10 хиляди долара бяха необходими за стартиране на серийно производство. Базираната в Лос Анджелис компания Splach планира да започне серийно производство през септември, а първите скутери ще достигнат до клиентите през октомври 2021 година.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 27 гласа.

Свързани новини