Отидете към основна версия

3 786 5

Златният стандарт за електрически превозни средства

  • електрически скутери-
  • скутер-
  • the stilride 1

Електрическият скутер The Stilride 1 може да измине 120 км с едно зареждане

Съоснователят на шведския стартъп Stilride, Ту Бейер, разказа за иновативния метод за сглобяване на техния електрически мотоциклет Stilride 1. Всеки скутер се прави по поръчка и се произвежда по метода „индустриално оригами“.

Оригами е японското изкуство за сгъване на хартия. Именно тази технология се използва за сглобяване на новите електрически скутери. За направата на една бройка е необходим само един лист неръждаема стомана. След това се прилага лазерно рязане.

Мотоциклетът е оборудван с ултралеко шаси от рециклирана стомана, електромотор, единичен амортисьор и многораменно задно окачване, както и с олекотена спирачна система.

Блокът за управление на мотоциклета (eVCU) предпазва от кражба, позволява ви да определите геолокацията му, осигурява сервизна диагностика и следи състоянието на батерията.

Максималната скорост на електрическия скутер е 100 км/ч. Бейер казва, че с това превозно средство се създава златния стандарт за електрически превозни средства. Автономният пробег е 120 километра.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.

Свързани новини