Last news in Fakti

8 Май, 2023 11:00 3 885 7

Самобалансиращ се скутер с офроуд гуми

  • скутер-
  • ninebot-
  • lc2-
  • тротинетка

Иновацията се нарича Ninebot LC2

Самобалансиращ се скутер с офроуд гуми - 1

Компактната новост на марката е насочена към потребители, които се нуждаят от добра проходимост, съчетана с висока маневреност. В допълнение, двуколесното с оригинален дизайн получава издръжлива метална рамка и батерия с поддръжка за бързо зареждане.

Ninebot LC2 е оборудван с 10.5-цолови офроуд гуми и усъвършенствана система за управление. Той, според производителя, използва самообучаващи се алгоритми, които отчитат показанията на вградените сензори, осигурявайки точно и плавно управление дори при висока скорост. Електрическият скутер може да ускори до 14 км/ч и да измине до 20 км с едно зареждане на батерията (зарежда се за 2 часа).

За пътувания вечер, иновацията разполага с фоточувствителни адаптивни фарове, предни габаритни светлини и задни RGB светлини. Ninebot LC2 поддържа три режима на шофиране (безопасен, за начинаещи и спортен режим) и е оборудван със система за безопасност, която спира електрическия мотор при падане. Електрическият скутер ще бъде пуснат в продажба на 10 май.

Самобалансиращ се скутер с офроуд гуми


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малее

    13 1 Отговор
    Спрете да рекламирате тези боклуци.
    Опасни са за движението по пътищата всеки олигофрен може да вземе един и да създава хаос по пътното платно и всеки шофьор да трепери да не трябва да лежи бавноразви...!!

    Коментиран от #6

  • 2 Мика Хакинен

    12 1 Отговор
    Спортен режим при 14 километра в час, това си заслужава да се види.
  • 3 СЗО

    14 0 Отговор
    1. Не виждам офроуд гуми на снимките
    2. Пробег от 20 км е нищо дори за малък град като Варна...да не говорим за Шанхай и Пекин
    3. Цената не се споменава, но хайде няма да се заяждаме,
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Спокойно

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Малее":

    В момента се подготвят изменения в ЗДП и ППЗДП които ще регламентират правилата за движение на всички видове електрически "тротинетки". Надявам се това да стане възможно по-скоро и тези "превозни средства" да бъдат вкарани в общия ред, а не да се мотат по улиците като обрани евреи.
  • 7 себестиян

    0 0 Отговор
    Когато му откаже електрониката тогава по- гръб или по лице ще паднеш и ще целунеш майката земя в това няма съмнение. Тя системата му колкото е по сложна толкова е податлива на грешки и излизане от строя . Ако електрониката му е Немска още от сега се запишете да запазите ред в сервиза докато не е късно.