Отидете към основна версия

4 986 30

Малък трик прави възможно увеличаването на пробега на новата Tesla Model 3

  • tesla-
  • model 3-
  • джанти-
  • размер-
  • пробег

Просто трябва да изберете по-малки гуми и джанти

Tesla Model 3 е най-евтиният електрически автомобил на известната американска компания. И при последната модернизация на модела роизводителят е подготвил вариант с увеличен пробег. Но той може да стане още по-голям, ако приложите малък трик.

Според Motor.es максималният пробег на новата Tesla Model 3 2024 моделна година в модификацията Long Range е 629 км. И това се отнася за версията с 19-цолови колела. Купувачите вероятно ще харесат тази опция повече.

Ако обаче изберете по-малък размер - 18 цола - пробегът на Tesla Model 3 Long Range нараства до 678 километра, което си е вече съвсем приличен показател.

Новият Tesla Model 3 от моделната година 2024 е известен вътрешнозаводското си име Project Highland. Но ще се продава с просто добре познатото име Model 3. Дизайнът на колата вече е напълно разкрит, като разликите са основно във външния вид, който позволява да се различи новостта от стария модел.

Промените в предната част са очевидни: има нови хоризонтални фарове с опростена форма в стила на по-стария Model S и различна броня с въздухозаборник в долната част. Отзад се появяват нови светлини във формата на щипки на раци.

Базовият Tesla Model 3 Standard Range RWD (задно задвижване) също има увеличен пробег до 513 км. Очакваните продажби ще започнат до края на 2023 година.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.

Свързани новини