Last news in Fakti

4 Септември, 2023 09:54 7 934 6

Цените на първото поколение Tesla Model 3 се сринаха след обявяването на новия модел

  • tesla-
  • model 3-
  • цени
Цените на първото поколение Tesla Model 3 се сринаха след обявяването на новия модел - 1

Tesla намали цените на автомобилите Model 3 от първо поколение в своите складове в Северна Америка, като това стана веднага след обявяването на новото поколение.

Още през юни Tesla обяви отстъпки до $2 500 за повечето версии на Model 3 и до $3 040 за най-наточения Model 3 Performance.

Сега обаче, новите отстъпки вече са по-големи: Те започват от $4 100 за Model 3 RWD и достигат до над $5 000 за Model 3 Long Range.

Цените на първото поколение Tesla Model 3 се сринаха след обявяването на новия модел

Например, Model 3 със задно предаване в Ню Йорк сега се продава за $37 120, което е по-малко от обичайната му цена от $41 240.

По данни на Drive Tesla, с федерален данъчен кредит от $7 500, колата може да бъде закупена за по-малко от $30 000.

Има и отстъпки за Model 3 Performance - в някои случаи над $5 500. Например в Бевърли Хилс, Калифорния, колата се предлага с отстъпка от $5 520 при цена от $49 720.

Предполага се, че Tesla просто изчиства складови наличности на съществуващите автомобили Model 3, преди новият Model 3 да се появи в шоурумите.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тик ток

    7 0 Отговор
    склаводи наличности.... склаВОДИ
  • 2 Гост

    13 12 Отговор
    Не върви нещо бизнеса теслари.Щом Тесла трупа складови наличности при производство до 2 милиона Тесли годишно.За Тойота се чака година и произвеждат по 10 милиона годишно.

    Коментиран от #4, #5, #6

  • 3 Бен тен

    17 0 Отговор
    Абе журналя, Абе научете се малко тия заглавия да ги пишете вярно бе. За пореден път като прочетеш статията разбираш че заглавието е НЕвярно. Цените не са се сринали, Тесла са намалили цените - разликата е огромна.
  • 4 гост

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ееех , мечти и надежди безнадеждни , хахахаххах !! Чакало се за Тойота година , ахахахаххахахах !! Дори в България представителствата са пълни с автомобили дето чакат "промоции" !!
  • 5 гост

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Да не говорим , че "складови наличности" при Тесла НЯМА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !! Всеки автомобил там е поръчан ПРЕДИ да бъде произведен директно от сайта на Тесла от конкретен купувач !! В представителствата на Тесла има само чакащи за ДОСТАВКА автомобили !! А намалението на цените е просто за убиване на конкуренцията , само бегла представа какво и предстои с новите модели !!
  • 6 Клиент

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Дясната е с 4200 по-евтина. Коя да избера?