Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 09:00 5 423 1

Hyundai RM16 N кръстосва Нюрбургринг

  • huyndai-
  • rm16 n

Спортното подразделение на Huyndai наречено N Pefrormance, което бе създадено от бившия директор на BMW M Gmbh, явно иска да открадне погледите и за това ще се погрижи машината RM16 N да достигне до поточната линия или поне за това говорят тестовете на "Ринга". Прототипът бе представен официално в началото на юни, но това е първото му видео в реални условия. 

Тук няма и помен от стандартната подредба на хечбек - двигателят е средноразположен и задвижва задните колела, като шасито на автомобила е тръбно и седи значително по-ниско от стандартния Veloster. Мощноста на 2.0-литровия турбо агрегат е 295 конски сили, а за пренасянето ѝ към колелата се грижи шестстепенна ръчна скоростна кутия. Сцеплението е поверено на диференциал с електронно заключване.

Такива интересни и първични машини повличат феновете след себе си от самото начало на автомобилите и определено ще чакаме подробности за RM16 N. Ако трябва да намерим бащата на този автомобил, то това е идиотското и същевременно много красиво Renault Clio V6, което е един от любимците на нас и на много хора по света.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 656

    0 0 Отговор
    Не е за изхвърляне колицата