9 Април, 2021 09:17 6 132 13

Кризата не важи за богатите: Rolls-Royce с рекордни продажби

  • rolls-royce-
  • продажби-
  • пандемия-
  • криза-
  • рекорд

През последните три месеца марката достигна рекорд по продадени автомобили

Кризата не важи за богатите: Rolls-Royce с рекордни продажби - 1
орстен Мюлер-Отвос

Rolls-Royce обяви рекордни продажби на превозни средства през първото тримесечие на 2021 година. През последните три месеца британската марка обяви рекордна цифра за цялата си 116-годишна история. Лидерите по продажби са новата лимузина Ghost и SUV-то Cullinan.

Първото тримесечие на 2021 г. е рекорд за цялата 116-годишна история на компанията. През последните три месеца продажбите на превозни средства с емблемата на Rolls-Royce са нараснали с 62 процента спрямо аналогичния период на 2020 г. От 1 януари до 31 март клиентите на марката са получили 1 380 автомобила. По този начин компанията счупи предишния тримесечен рекорд, поставен през 2019 г.

Кризата не важи за богатите: Rolls-Royce с рекордни продажби

Според изпълнителния директор на Rolls-Royce Motor Cars Торстен Мюлер-Отвос, увеличението на продажбите е засегнало всички световни пазари, като Китай, САЩ и Азиатско-Тихоокеанският регион са начело. Представителите на британската марка отчитат силно търсене на цялата гама на Rolls-Royce, но най-търсени са бизнес лимузината Ghost, пусната на пазара през 2020 година и луксозното SUV Cullinan.

За 2020 г. клиенти получиха и няколко колекционерски автомобила, включително Phantom с дървени декорации от коа и Phantom Iridescent Opulence. Освен това всички 20 автомобила от колекцията Phantom Tempus вече са капарирани, а всички очаквани автомобили на компанията до втората половина на 2021 година са вече разпродадени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    37 1 Отговор
    Който си има пари, си живее като цар и пет пари не дава какво ставапо света и какво му бълват от телевизора!!! Както се казва - да го д*хат бедните!!!

    Коментиран от #9

  • 2 000

    31 0 Отговор
    В такива времена богатите стават по богати а бедните по бедни

    Коментиран от #6

  • 3 Нормално всяка криза е създадена

    28 4 Отговор
    За да прави мега богатите още по богати ...кризите са само за бедняците за богаташите кризите са възможност да стават още по богати самите кризи са схема на сащ за превземане на света и контрол
  • 4 zeus

    29 3 Отговор
    Каква криза, кризата е за бедните, милиардерите станаха двойно по-богати, ха сетете се кой я измисли тая "криза"...
  • 5 Иванов

    27 0 Отговор
    От всяка криза може да се печели.Аз и брат ми също не сме я почувствали.Аз се имам сервиз за велосипеди и мотоциклети.Покрай вируса работата ми се удвои направо.Брат ми се занимава с продажба,сервиз и поддръжка на компютри.Покрай тези дистанционни простотии работа и учене от дома,при него направо работата излетя 6-7 пъти нагоре.
  • 6 пешо

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "000":

    нали за това се рипа по площадите и се крещи "който не скача е москал".
    мил пардон, "който не скача е червен".
    обърках се нещо...
  • 7 Komapak

    9 4 Отговор
    Ако съм дал една камара пари не искам на двигателя ми да пише БМВ. Какъв е смисъла да дам още 50% за да си имам табела за много пари?! Като чета статията обаче явно се харчат много...

    Коментиран от #11

  • 8 Хахаха..

    6 1 Отговор
    Не важи,тези толупи си играят на търговия между тях си - ние ли ще си купуваме Ролс Ройс?! Богатите глупаци си мислят че са в замъци от слонова кост,но сами предизвестяват 1789 г.Клошарите идвааат..
  • 9 ggg

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Взе ми думите от устатата! Точно така е, както си го написал!
  • 10 😁😁😁😁

    6 2 Отговор
    В Англия не останаха английски фирми.Германците купиха и Ролс Ройс и не смогват на поръчките.😁Руснаците им показаха че с оръжие не става
  • 11 Цецо

    9 0 Отговор

    До коментар #7 от "Komapak":

    Няма смисъл да вкарваш логика. Тази марка не се купува заради мотора или някаква логическа причина а заради 'статута' че можеш да си го позволиш и за да натриеш носа на колегите от голф или поло клуба - че твоето е по-скъпо или има повече екстри от тяхното. (Като казвам голф и поло това са 'спортове', не говоря за трошляците по пътищата.)
  • 12 Пара йок

    4 0 Отговор
    Кризата е криза за бедните и средните.За богатите е придобиване на бизнеси и монополизация на пазари.
  • 13 Минчо

    2 0 Отговор
    Това означава богатите стават по богати и по богати за сметка на бедните