Last news in Fakti

5 Юни, 2023 13:44 26 821 10

Вижте кой футболист си купи най-скъпата нова кола в света

  • rolls-royce-
  • boat tail-
  • мауро икарди
Вижте кой футболист си купи най-скъпата нова кола в света - 1

Нападателят на националния отбор на Аржентина и турския "Галатасарай" Мауро Икарди си поръча ултралуксозния Rolls-Royce Boat Tail. Кабриолетът е най-скъпият нов автомобил в света. За покупката футболистът разказа в социалните мрежи.

Вижте кой футболист си купи най-скъпата нова кола в света

Мауро Икарди стана собственик на третия и последен произведен Rolls-Royce Boat Tail. Ще припомним, че Бионсе и Джей Зи закупиха първия екземпляр на тази кола. Аржентинският нападател е фен на най-скъпите коли. В гаража му вече има Bentley Bentayga, Rolls Royce Ghost, Lamborghini Huracan Spyder, Range Rover и Hummer H2.

Вижте кой футболист си купи най-скъпата нова кола в света

Ексклузивния кабриолет Rolls-Royce Boat Tail е на стойност 28 милиона долара. И трите автомобила от тази серия се различават един от друг по украса и декор, но всички са направени в морска тематика. Името Boat Tail се превежда като "задната част на лодка".

Вижте кой футболист си купи най-скъпата нова кола в света

Кабриолетът е с дълъг капак и брандирана радиаторна решетка, а дървената облицовка на капака на багажника имитира палубата на кораб. Интериорът е декориран с кожа и дърво, а на централния панел е монтиран скъп швейцарски часовник. В багажника са скрити чадър против слънце, хладилник за шампанско, столове за пикник и набор от скъпи съдове.

Вижте кой футболист си купи най-скъпата нова кола в света

Новият Rolls-Royce Boat Tail е изграден на базата на седана Phantom . Той е оборудван с 6.75-литров битурбо V12 двигател, който разполага с мощност от 571 к.с. и с 8-степенна автоматична скоростна кутия, а специалното въздушно окачване осигурява уникален комфорт при шофиране.

Вижте кой футболист си купи най-скъпата нова кола в света


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рено Клио 1.2

    40 0 Отговор
    Купил си е гъражна принцеса
  • 2 Тралала

    53 2 Отговор
    Какви са тия чинии в багажника бе? Веро требва ли му!?

    Коментиран от #4

  • 3 Никси

    23 13 Отговор
    Ашколсун на такива хора , изкарал си е парите за този автомобил с много труд на терена , не му завиждайте а се учете от него , не като наще киртаци с нарко и Сирйици , и после чупат стойки и чалъми докато парите не свършат и после същите цървули са си , който няма акъл !!!!.
  • 4 Никси

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "Тралала":

    еми прочети статията и е разбереш !!!.
  • 5 те това е

    32 0 Отговор
    скъпичък кемпер да му се невиди…
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 бай Гъдю

    8 1 Отговор
    То, поне да е кола, а то без покрив... :)
  • 8 Читател

    17 0 Отговор
    28 000 000 : 6m = 4.6 млн/м!!! Дори ББ сака по-малко, за метър асфалт бе будала!
  • 9 Даа

    8 0 Отговор
    Светът сигурно изпитва нужда от футболисти и певци. Виж работници, инженери и т. Н., види се има много и няма нужда от добро заплащане.
  • 10 Мнение

    6 0 Отговор
    Еми не знам колко ще изкара на паркинга на Кауфланд преди да го тресне някоя нервна домакиня с Рено Клио или Киа Спортидж...