Last news in Fakti

18 Юни, 2021 11:14 4 308 6

Mercedes вече тества новата C-Klasse Cabriolet

  • mercedes-benz-
  • c-klasse-
  • cabriolet

Компанията разработва следващото поколение купе без покрив

Mercedes вече тества новата C-Klasse Cabriolet - 1

Преди няколко месеца от Mercedes показаха новото поколение на C-Klasse, като го представиха във вариантите комби и седан. Няколко месеца по-късно, фотографи снимаха кабриолет, който по всичко изглежда също ще допълни гамата на компактния модел през следващата година.

Все още колата е в ранни етапи на тест, но пък това не ни попречи да визуализираме начина по който ще изглежда при своето представяне. Очакваме моделът да се сдобие със същата предна част като четиривратата версия, което означава, че ще видим нови светлини, обновена предна решетка и променени отвори в бронята.

Очаква се също така и страничната част да придобие нова форма с по-малко изразени остри форми, а в задницата също да видим нови светлини. Интериорът ще бъде допълнен с още технологии, като също така ще видим и новия волан на марката.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пурко

    8 3 Отговор
    Най-тъпото нещо са тези така наречени рендери, който нямат нищо общо след това с оригинала! Едни хора без работа си рисуват каквото им падне, а после мисирките сътворяват цяла статия за нещо което няма да го бъде изобщо!
  • 2 ЧАКАМЕ МОСКВЕ КАБРИО

    1 3 Отговор
    АМА КОГА ??????

    Коментиран от #4

  • 3 Това е най-

    5 6 Отговор
    Тъпото купе....познавам които си купиха и ги продадоха на 2рата година.Причината:при слънце с шапка иначе слънчасваш,над 60 км с отворен покрив става ад.Ако ти се ядат мухи -давай,покривът все някъде ще протече а ако е от плат след време иска смяна (да не говорим за вандалите с ножове,ако не я държиш в гараж).Отделно шумът и вихрите. А между другото имам колекционерска в гаража със стъклен покрив тип(тарга) на 2 части които се свалят и колата става кабриолет-така че съм го го пробвал на практика.Стъклото независимо че е черно против слънце ако му свалиш едни допълнителни изолации против слънцето също слънчасваш.Така че от плътен метален покрив по практично няма.Имал съм и коли с люкове.Повече нито за люкове,нито за панорамни покриви не искам и да чуя камо ли за кабриолет. Излишни пари.
  • 4 Съдията Дред

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "ЧАКАМЕ МОСКВЕ КАБРИО":

    Потърси , в нета има и такива предложения, вярно, на нелепи цени.
  • 5 Бмв

    2 1 Отговор
    Мерцедес явно пестят от дизайнери, аи не само вече и от инженери.
  • 6 Maksi

    1 0 Отговор
    Какво сте бъгнали кода, че изображенията в сайта са разтеглиени, и докога ще е така?