21 Юли, 2021 09:15 4 404 7

Това ли е новото BMW 3 Series?

  • bmw-
  • 3 series-
  • фейслифт

Снимка в Instagram разкрива как ще изглежда фейслифта на „баварския“ седан

Това ли е новото BMW 3 Series? - 1
Снимка: Instagram

Определено BMW не е от марките, които успяват да пазят новите си модели в тайна и дали случайно или не, снимки на обновената 3 Series се появиха в интернет. Кадърът, който може да видите под този текст е споделен в профила на wilcoblok и разкрива как най-вероятно ще изглежда фейслифта на германския седан, който ще бъде представен в следващите месеци.

Макар „бъбреците“ да липсват от снимката, то се забелязва, че те ще запазят сравнително компактните си форми за днешните стандарти на марката, а промяната във формата на фаровете ще е минимална. Във вътрешността им ще открием нови дневни светлини, различни от тези които сме свикнали да виждаме при BMW.

A post shared by ᴡɪʟᴄᴏ ʙʟᴏᴋ (@wilcoblok)

Бронята, която най-вероятно тук е в M Sport изпълнение се отличава с нови отвори за въздух. Страничните са подобни на тези при новата 2 Series, а средният напомня на този при последната 5 Series.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хо хо хо

    6 4 Отговор
    Добре че е Европа че продажбите в Сащ са катастрофални
  • 2 Гост

    4 9 Отговор
    Тази, а е не само тя, германска марка никога не е блестяла с уникален дизайн и това го потвърждава! Германците са практични, но не блестят в изкуствата! Липсва им фантазия!

    Коментиран от #5

  • 3 ВикиЛексъсОсло

    6 0 Отговор
    На новата трета серия са катастрофални защото вече всички стандартни тройки са 4 цл. и американец няма шанс да хареса 4 цл. в БМВ! Иначе си харесват много М3 и М340и оптик с 6 цл. и уникалните 340 коня. Ама вече трудно дори продават изцяло американския 328и.
  • 4 нойзи

    7 0 Отговор
    харесва ми много, особено решетката, изглежда оригинално;)
  • 5 Притежател

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Легенда!

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Притежател":

    И това за теб е красиво? И Пикасо харесва на някои хора...

    Коментиран от #7

  • 7 Притежател

    3 2 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не разбирам защо трябва да се изпада в крайности, имам чувството, че тук пишат некви сектанти. Немците имат много модели с добър дизайн, същото се отнася за японски, италиански и други. Да не забравяме че всеки е с различен вкус и харесва различни автомобили, та по-полека с определенията.