Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 09:53 3 856 1

BMW M прави собствен автомобил

  • bmw-
  • m

Новият модел няма да има аналози в моделната гама на баварската марка

BMW M прави собствен автомобил - 1

Бившият ръководител на подразделението M на BMW, Маркус Флъш, каза, че баварците "определено" ще пуснат собствена "емка", която ще бъде отделен модел, а не наточена модификация на която и да е кола от гамата на BMW. В близко бъдеще трябва да се появи „независим“ модел, но дали ще бъде суперавтомобил като M1, или по-практична кола от типа кросоувър, все още не се знае. Има шанс това да е флагманско SUV, който ще дебютира преди края на месеца.

В интервю за Auto Motor Und Sport, Флъш каза, че неговият собствен модел M-unit ще се присъедини към гамата на баварската марка в близко бъдеще. „Е, „независимият“ M-модел определено ще се появи отново“, каза той. „Състезанията и представянето на пътя остават в основата на нашата марка. Въпреки това, ние също искаме да задържим клиенти, които се радват на т.нар. изразителен лукс. Вече постигнахме успех с M8 и неговите производни, но има и сегмент, в който се случват много интересни неща и в който все още не сме представени. Все още не мога да кажа повече за това “, каза бившият ръководител на М-звеното.

В същото време BMW наскоро обяви датата на премиерата на новия флагмански M-кросоувър: пълноразмерното SUV с хибриден силов тракт ще бъде разсекретено на 16 ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис. Публичният дебют ще се състои две седмици по-късно - на 30 ноември. Официално е потвърдено, че флагманът BMW M ще се произвежда в САЩ, но други подробности се пазят в тайна. Няма яснота и за името: някои източници твърдят, че новият продукт ще се казва X8 M, други твърдят, че кросоувърът ще носи името X M.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брабус

    4 8 Отговор
    Хахаха, видяха от AMG и вдигнали крак като коня..