Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 11:33 8 991 4

Две Audi-та комби, които никога не са съществували

  • audi-
  • комби
Две Audi-та комби, които никога не са съществували - 1

Марката Audi е добре известна със своите култови комби модели. Безспорен факт е, че именно компанията от Инголщат прави едни от най-агресивните и динамични универсали, но е те имат модели, които никога не са се предлагали във вариант комби.

Сега ще ви покажем интерпретацията на два такива модела, които са комби само на "картинка" и никога не са съществували от метал.

В същото време, благодарение на усилията на дизайнерите и съвременния софтуер за ретуширане и 3D визуализация (както и евентуално енергийни напитки и наличен интернет), те изглеждат доста реалистични. Нашите фаворити в тази селекция са e-tron GT Avant и A7 Allroad.

Audi e-tron GT Avant

Две Audi-та комби, които никога не са съществували

Taikan вече има версия на Cross Turismo, а братът Audi e-tron GT засега може да бъде само седан. Все пак би било страхотно да се превърне в универсал. Визуализацията е на Rain Prisk.

Audi A7 Allroad

Две Audi-та комби, които никога не са съществували

Помните ли, че Audi наскоро пусна седан A7 за китайския пазар? Защо да не направи комби и дори Allroad от модела? Как би изглеждал ни показва Sugar Chow.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случаен

    19 4 Отговор
    Супер са
  • 2 Дошо

    12 24 Отговор
    То самата марка Алуди не трябва да съществува

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Чичо Гошо

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дошо":

    Колега, ти сигурно караш BMW, но четеш статии за Аудита!