Last news in Fakti

15 Март, 2022 10:21 8 936 8

Вижте най-лошия тунинг на Mercedes-Benz S-Klasse W126

  • mercedes-benz-
  • s-klasse-
  • w126-
  • тунинг-
  • dc design

Освен странните промени, състоянието на колата е трагично

Вижте най-лошия тунинг на Mercedes-Benz S-Klasse W126 - 1

Индийски блогър под псевдонима Шива публикува видео в канала си в YouTube, в което показва необичайна находка, открита на една от улиците на Делхи. Авторът намира един от най-странните Mercedes-Benz S-Klasse в изпълнение W126, който по нищо не прилича на оригиналния модел.

Предполага се, че странна кола, наречена SF1, е идея на тунинг ателието DC Design. Този проект спокойно може да се определи, като най-лошата тунинг доработка на този модел.

Вижте най-лошия тунинг на Mercedes-Benz S-Klasse W126

Първото нещо, което хваща окото, когато визите необичайния автомобил, е оформлението на каросерията. Вместо оригиналния седан с четири врати, S-класата е направена като купе с две врати. За да направят това, тунинг специалистите променят радикално дизайна на модела.

Така се променя формата на тавана, който е прикрепен към удължения капак на багажника. Отпред се появява различна радиаторна решетка, нови предни светлини, друга броня, поръчков капак и калници. Освен това отстрани зад предните колела има масивни вентилационни отвори, както и странни светлини.

Вижте най-лошия тунинг на Mercedes-Benz S-Klasse W126

Очевидно в този необичаен проект тунинг специалистите са планирали да демонстрират колко може да се промени оригиналния Mercedes-Benz S-Klasse, но резултатът определено не е добър. В същото време не е известно защо колата е била изоставена по улиците на Делхи.

Съдейки по състоянието, персонализираната кола прекара дълго време на открито и следователно каросерията ѝ е покрита с ръжда и мръсотия, а вътре има голямо количество различни отломки.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 име

    14 1 Отговор
    Изгрежда зле защото е захвърлена. Ако Мерцедес направят такова купе, което дори прилича на концептуална версия, Радко ще се превъзнакя какво футуристично купе са направили. Отделно, че е по-вероятно да са взели С126, направо с две врати, вместо да си играят да махат колони на лимузината.

    Коментиран от #2

  • 2 haha

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "име":

    Съгласен съм с Вашия коментар. По-скоро прилича на концептуален автомобил, но понеже знаем как изглежда оригиналът, затова казваме "изглежда зле". 😉
  • 3 истина ти казвам

    7 1 Отговор
    Абе,ангала си е ангал! И те така!
  • 4 Тони

    12 1 Отговор
    Нормално за индийците ..хубава работа ама.малко сиганска работа
  • 5 Липу Чай

    3 3 Отговор
    Супер си е, колко от вас имат или са имали, къв да е мерц, че да коментирате?
  • 6 Индия

    2 1 Отговор
    Абе циганска му работа...
  • 7 vasik atanasova

    3 0 Отговор
    кое му е лошото ?
    я да го пребоядисат майстори и ела виж лошо ли е
  • 8 Тесла, чук и трион

    4 0 Отговор
    Не ми прилича на 126. По-скоро е Хюндай Купе, което са искали да преобразят на Мерцедес....