Last news in Fakti

28 Март, 2022 11:24 9 371 11

Защо не трябва да преминавате през прелез при спуснати бариери (ВИДЕО 18+)

  • катастрофа-
  • прелез
Защо не трябва да преминавате през прелез при спуснати бариери (ВИДЕО 18+) - 1

Едно видео, разпространено в Telegram ни дава нагледен пример защо сигнализацията на прелез е особено важно да се спазва. Автомобил, преминаващ при спуснати бариери е ударен от влак, като от колата не остава нищо. Пътниците също са мъртви.

В описанието на видеото се казва, че действието се развива в Босна и Херцеговина, а част от коментиращите случая смятат, че ремаркето е "натиснало" автомобила и той не е могъл да спре. Вижте повече, но имайте предвид, че видеото не е за хора със слаби нерви.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисирки сър

    45 3 Отговор
    Добре че ни отворихте очите...а ние си мислехме,че влака ще спре и ще пият по бира с пътниците в автомобила
  • 2 Вуте

    25 3 Отговор
    На локомотива пише "железнице републике српске". И братята срби са като нас.Храбри!
  • 3 Поредното доказателство

    57 0 Отговор
    Ако нарушиш юридическите закони, може и да ти се размине и да избегнеш последствията. Обаче от физическите закони не можеш да се измъкнеш и си носиш последствията.

    В случая физиката казва, че при това тегло и тези скорости, автомобила с ремаркето не може да спре навреме, а пък влакът изобщо. Точно затова всеки един шофьор трябва да научи много добре какво означава съобразена скорост. Защото несъобразената скорост е много по-опасна, отколкото високата скорост.

    Коментиран от #10

  • 4 Японеца

    19 0 Отговор
    Водача на Мпс-то няма опит или се паникьоса! Завиването на ляво закъсня!
  • 5 Протестиращ

    13 1 Отговор
    Виновна е ръждивата и леко крива мантинела край пътя! Да се провери и за някой ръждив болт, а и асфалтът май е по-гладък от допустимото. И ако не се осъди някой министър, да се осъди шофьора на влака за несъобразена скорост, а и не прояви никаква колегиалност и не мръдна малко встрани, за да избегне удара!
  • 6 определено

    9 1 Отговор
    тоя явно не прецени, че тегли ремарке и не можа да спре, а не е опитал да премине. кой преминава така през бариера и я троши с челното стъкло...
  • 7 Превишена скорост !

    13 0 Отговор
    Подхожда към прелеза поне със 80 ! Разсеяна работа, а и вероятно много бърза да прди на дивана вкъщи
  • 8 ЕдХарди

    4 2 Отговор
    Човека не е имал намерения да мине а заради ремаркето и видоката скорост просто не можа да спре навреме… дано са невредими вътре хората!

    Коментиран от #9

  • 9 N/A

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "ЕдХарди":

    Изглежда, че ти си от коментиращите, които не четат статиите преди това.
  • 10 Шофьор

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Поредното доказателство":

    Много добре написано!В случая обаче,шофьора на колата,просто беше разсеян,защото ясно се вижда,че в последния момент видя спуснатата бариера.Карайте внимателно и имайте толерантност към “по-слаби” шофьори.
  • 11 18-

    1 1 Отговор
    Видеото с разлятата бира е далеч по-ужасявсщо.