Last news in Fakti

22 Ноември, 2022 10:00 5 680 2

Радикална промяна за бъдещата E-Klasse на Mercedes

  • mercedes-benz-
  • e-klasse-
  • w214

Моделът ще се промени доста на външен вид и ще получи нов интериор

Радикална промяна за бъдещата E-Klasse на Mercedes - 1

Снимка на това, което се смята за новия Mercedes-Benz E-Klasse, се появи на сайта Autohome. Съдейки по снимката, моделът от шесто поколение ще се различава значително от сегашната генерация. И така, новата E-Klasse ще получи вълнообразни фарове, подобни на оптиката на старата CKlasse (W203), и радиаторна решетка с черна подложка и двойни лайстни. Освен това се очаква нов интериор и ревизирана гама двигатели, която ще включва двулитрови четирицилиндрови агрегати.

Новият Mercedes-Benz E-Klasse W214 се появи на патентни изображения през август тази година, а наскоро шпионите показаха необичайно оформление на предния му панел в купето. Сега тази снимка хвърля светлина върху външния вид на колата. Ако това наистина е E-Klasse, тогава иновацията ще се различава значително от автомобила от сегашното поколение.

Радикална промяна за бъдещата E-Klasse на Mercedes
патентно изображение на новата E-Klasse

Вълнообразните фарове и тяхната „безпроблемна“ връзка с решетката на радиатора са поразителни. В същото време самата решетка изглежда се състои от две части: лъскава черна рамка и основна хромирана облицовка с двойни хоризонтални „ленти“. По ръбовете на бронята са направени слотове за „фарове за мъгла“. Това обаче е всичко, което може да се види на снимката.

Известно е, че новата E-Klasse ще бъде оборудвана с прибиращи се дръжки на вратите, свободно стояща чистачка и голям централен дисплей. В двигателната гама, по аналогия с най-новите модели на марката ще царуват четирицилиндровите агрегати. Това ще важи дори за AMG версиите с индекс "63". Сега в номенклатурата на Mercedes-Benz това число означава "четворката" M 139 с електрически турбокомпресор, стартер-алтернатор и автоматичен AMG Speedshift MCT 9G.

Радикална промяна за бъдещата E-Klasse на Mercedes
арматурно табло на новата E-Klasse


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    9 0 Отговор
    Да ни е честита новата е класа
  • 2 Бай иван

    1 0 Отговор
    Не се ли пише E class ?