Last news in Fakti

3 Октомври, 2022 16:00 3 113 11

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ!

  • пътища-
  • българия-
  • качество

Най-лошите и най-добрите пътища в света: Къде е България?

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ! - 1

Когато вече можете да шофирате, живеенето или посещението на място с висококачествени пътища може да бъде изключително полезно по много причини: по-добра икономия на гориво, по-малко износване на гумите и повреди по превозното средство, по-комфортно пътуване до и от вашите дестинации и не на последно място по-добра безопасност.

Обратно, зле поддържаните пътища могат да бъдат вредни за превозните средства и опасни за всички участници в движението. Лошите пътни настилки могат да доведат до увеличаване на произшествията; което от своя страна може да доведе до увеличаване на нараняванията; и за съжаление, на смъртните случаи.

Сайтът zutobi представя актуализирана версия за текущата 2022 година, резултатите от която определено будят недоумения. Проучването обаче претендира за достоверно, а дали е такова можете да прецените сами. За държава с най-лоши пътища от 59-те, които попадат в класацията е определена Кувейт, а България, която е на 44 позиция е пред страни, като ОАЕ. Все пак ви предлагаме пълната класация.

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ!

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ!

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ!

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ!

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ!

Пътищата у нас били по-добри от тези в ОАЕ!


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха, ха, ха, ха, ха, ха

    58 4 Отговор
    По смешно нещо скоро не бях чел...
  • 2 Каст

    13 8 Отговор
    Като гледам е средна статистика от няколко критерии, не само качество.
    В такъв случай е нормално да сме пред някои доста по-богати държави, но с по-слабо развита пътна мрежа какъвто е случая тук.
  • 3 българин

    50 2 Отговор
    Бил съм на повечето места от картата,но такива пътища като в България няма никъде. Даже в Того, където няма асфалт , пътищата са по добри от българските, защото поне няма дупки (кратери)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Гербострой

    37 3 Отговор
    Гербострой и качеството им!
  • 6 Ъгъл

    23 0 Отговор
    България 44
    Русия. 45

    Сърбия преди САЩ
  • 7 !!!

    14 24 Отговор
    Българинът е свикнал да мрънка и да се оплаква. Каквото и да се направи все е недоволен. Каквито и да бяха пътищата тук пак щеше да е същото мрънкане. За това си докараваме периодично така наречената Промяна и се чудим защо сме все на последните места по всичко! Простотията българска граници няма и няма оправия!
  • 8 Дедо ви

    10 16 Отговор
    Не съм ходил о в оар и нямам намерение но пътищата у нас са си добри!!! Това че се навъдиха много "шофьори" е друга тема. Цял живот съм карал" тирове" по тия пътища и ...... нищо!!! И сега ке...лемета взели снощи книжка и се утрепали????
  • 9 Буха ха, ха ха, ха ха

    36 1 Отговор
    Дали вЕрно, от Дубай до Абу Даби магистралата нощем е цялата осветена, около 130-140 kм, четири ленти, гладка като паркет
  • 10 Самогерп

    19 0 Отговор
    Пътната мрежа е малка като километри, но за сметка на това е лоша и зле поддържана.
  • 11 Симона

    3 0 Отговор
    Живяла съм в ОАЕ. Там пътищата са перфектни, нощем - осветени. Между двете посоки има участък с посадени цветя. Очаровах се от кметицата на София, че направи същото подобие /По Ботевградско шосе/ на пътищата на ОАЕ. Но е абсолютно невярно каквото и да е сравнение с ОАЕ. Там е прекрасно!