7 Ноември, 2022 16:13 17 500 4

Това е най-евтиният кросоувър на Honda

  • honda-
  • wr-v

Моделът WR-V се предлага за 15 000 евро

Това е най-евтиният кросоувър на Honda - 1

Новата Honda WR-V бе официално представена на автомобилното изложение в Джакарта. Бюджетният субкомпактен кросоувър ще бъде пуснат в продажба от началото на 2023 година на цена от около 15 000 евро. Видео с модела беше публикувано в официалния YouTube канал на Honda.

Това е най-евтиният кросоувър на Honda

Honda WR-V 2023 е производствена версия на миналогодишната RS концепция. Моделът се отличава с ярък динамичен дизайн с къси надвеси и голям ъгъл на наклон на задното стъкло. Широката радиаторна решетка е комбинирана с наклонени диодни фарове.

Това е най-евтиният кросоувър на Honda

Дръжките на задните врати са скрити в колонките. Спортната версия на Honda WR-V получи по-агресивен бодикит, 17-цолови джанти и спойлер на покрива. Моделът е изграден на платформата на хечбека Jazz. Това е най-малкият кросоувър на Honda.

Размери на Honda WR-V 2023:
Дължина - 4060 мм
Широчина - 1780 мм
Височина - 1608 мм
Междуосие - 2350 мм

Разработчиците твърдят, че кросоувърът Honda WR-V е един от най-опростените в своя клас. Обемът на багажника му е 380 литра. Наточените версии иват 7.0-инчов сензорен дисплей, безключов достъп, климатичен контрол, адаптивен круиз контрол. Имат и 6 въздушни възглавници, системи за автоматично спиране и поддържане на лентата.

Това е най-евтиният кросоувър на Honda

Първоначално новата Honda WR-V 2023 ще се предлага с 1,5-литров бензинов двигател със 121 конски сили, но по-късно трябва да се появи и по-икономичен хибрид. Като опция се предлагат 5-степенна механична скоростна кутия и вариатор.

Това е най-евтиният кросоувър на Honda

Задвижването е само предно, но кросоувърът има голям (220 мм) просвет. Първоначално Honda WR-V ще се продава в азиатските страни, но вече е известно, че моделът ще се появи и в други региони на света.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дфен

    1 12 Отговор
    Като видях двигателя се върнах 1996година.

    Коментиран от #2

  • 2 карчи

    19 0 Отговор

    До коментар #1 от "Дфен":

    Е и!? Какво им е на японските двигателите от 90-те, това са най-яките "кучета"!
    Чудна е количката за тия пари!
  • 3 Добре е че изброявате всичко но.........

    13 0 Отговор
    Ще идва ли в България ?
  • 4 Светла

    7 2 Отговор
    Цветът ми харесва. Имате ли я с десен волан?