Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 13:49 4 824 4

Какво може да бъде следващото поколение на най-продавания модел в света (ВИДЕО)

  • toyota-
  • corolla-
  • дизайн

Показваме ви едно независимо дизайнерско виждане за предстоящата Toyota Corolla

Какво може да бъде следващото поколение на най-продавания модел в света (ВИДЕО) - 1

През последните няколко седмици Toyota показа интересни промени в стила на гамата си, като през 2022 г. на автомобилното изложение в Лос Анджелис разкри компактната електрическа концепция bZ , световната премиера на изцяло новия Prius и концепцията на ново SUV Trailhunter.

Разбира се, тази ползотворна дейност не остана незабелязана във виртуалната сфера. Dimas Ramadhan, художник на виртуални автомобили, който работи в YouTube канала Digimods DESIGN, дори се зае да покаже цяла поредица от въображаеми нови поколения за различни автомобили Toyota .

Какво може да бъде следващото поколение на най-продавания модел в света (ВИДЕО)

Най-продаваният модел в света, който сега се предлага като седан - Corolla на цена от $21 550 (в Америка), беше представен през 2018 г. Така че е напълно възможно скоро Toyota наистина да подготви изцяло ново поколение. Дизайнерът представя новата Corolla под формата на седан с еволюционен дизайн - особено що се отнася до задната част.

Предницата напомня на предишния Highlander, въпреки че е много подходяща за малък автомобил с четири врати. Поне хипотетично! Това обаче е само дизайнерска фантазия, така че ще видим каква ще е новата Corolla в действителност, когато японците решат да ни я покажат. А това се очаква да стане скоро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    5 2 Отговор
    Пълни безмислици.Това е сегашното Камри с леко променена предница и още по-леко променена задница.
    Няма да е Корола.А и Тойота не правят дизайн тип матрьошка-гледат да се различават моделите.
  • 2 Пилот на Ферари

    5 3 Отговор
    Прилича на Форд Мондео .
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Конър Макгрегър

    0 3 Отговор
    Единствено психично болен човек би си купил корола !