1 Декември, 2022 09:04 4 957 5

Ferrari за $5 милиона трябваше да бъде запалено с бутане (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • f50-
  • проблем-
  • бутане
Ferrari за $5 милиона трябваше да бъде запалено с бутане (ВИДЕО) - 1

Любопитна случка се разигра онзи ден в Бразилия. Става дума за култовия суперавтомобил Ferrari F50, който не успя да запали и се наложи да бъде бутан от няколко души.

Във видеото се вижда как Ferrari-то F50 не пали, затова собственикът иска помощ от минувачи. Шестимата мъже се притичат на помощ и скоро двигателят на суперколата заработи.

По предварителна информация колата е имала проблем със стартера. Ferrari F50 е рядък спортен модел, създаден за 50-годишнината на марката. Автомобилът е оборудван с 4.7-литров V12 двигател с мощност 520 конски сили.

Още нещо интересно за този агрегат е, че той е базиран на двигателя на болида от Формула 1, като в оригиналният си вид той е без стартер. Преработен и монтиран в F50 той може да ускори колата до скорост от 325 км/ч.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трезвомислещ българин

    16 1 Отговор
    А Ферарито- награда от Слави Трифонов така и не запали!
  • 2 Боруна Лом

    11 1 Отговор
    ДА НЕ Е ТОВА НА СЛАВЧО?
  • 3 Боруна Лом

    14 1 Отговор
    ,,,,Още нещо интересно за този агрегат е, че той е базиран на двигателя на болида от Формула 1, като в оригиналният си вид той е без стартер. Преработен и монтиран в F50 той може да ускори колата до скорост от 325 км/ч.,,,,, ЯКО БУТАНЕ ЩЕ ПАДНЕ ДО 325 КМ.
  • 4 незнайко

    5 7 Отговор
    Въпросния собственник има пари за тази кола, но няма пари за НОВ АКУМУЛАТОР ! Комплексарите си личат отдалече .

    Коментиран от #5

  • 5 Разликато

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "незнайко":

    СТАРТЕР и АКУМУЛАТОР са различни неща ! Предполагам, че ремонта на стартера няма да се случи в квартален гараж. Замяната ако е необходимо също! Ако въобще си прочел статията де !
    Даже и акумулатора да беше, по някой път някоя от клетките отказва или се къса моста отведнъж. Спираш, след малко се връщаш натискаш бутона за запалване и ..... никой в къщи!