Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 08:45 3 351 6

Най-добрите коли на годината според жените са...

  • конкурс-
  • автомобил на годината-
  • жени

Обявени са финалистите за "Световна кола на годината за жени"

Най-добрите коли на годината според жените са... - 1

Журито на женския световен автомобил на годината (WWCOTY) обяви шестте победители в различните категории за 2023 г. Комисията на това сдружение е съставена от 63 жени автомобилни журналисти от 45 страни на пет континента. Конкурсът се провежда за 13 поредна година, като победителите в отделните категории се избират въз основа на набор от критерии, включително безопасност, шофиране, комфорт, технология, дизайн, ефективност, въздействие върху околната среда и съотношение цена/качество.

Предизвикателството е особено тежко тази година, защото всички кандидати трябваше да преминат през обстойни тестове, анализи и сравнителни оценки. И така, шестте победители в различните категории са Kia Niro (градски модел), Jeep Avenger (семеен SUV), Citroen C5 X (голям автомобил), Nissan X-Trail (голям SUV), Audi RS 3 (наточен автомобил) и Ford Ranger (4x4 ).

Най-добрите коли на годината според жените са...

Според журито всички превозни средства се считат за отлични във всяка от своите категории, представяйки най-добрите критерии по отношение на представяне, качество и въздействие върху околната среда. Kia Niro, например, е практичен и екологичен модел, който се предлага във версии хибрид, plug-in хибрид и електромобил. Citroen C5 X пък предлага изключителен комфорт, простор и атрактивен дизайн, с опции за бензинов и plug-in хибриден двигател.

Nissan X-Trail, известен още като Nissan Rogue в САЩ, е голям кросоувър с много пространство и опция за седем места, предлагащ ефективно представяне в труден терен благодарение на своята хибридна технология e-Power. Jeep Avenger е първото 100% електрическо превозно средство на американската марка с успешен дизайн и впечатляващи офроуд способности, докато Ford Ranger е надежден, стилен пикап, който може да се движи с лекота по всякакви терени.

И накрая, Audi RS 3 е много спортен модел, който включва всички технологии, които немската марка е разработила в моторните спортове, което го прави вълнуващ избор за любителите на мощни автомобили. Шестте победители в категории сега ще преминат към финалния кръг за определяне на победителя в Световната кола на годината за жени, който ще бъде обявен на Международния ден на жената на 8 март 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ее жените са много добри в това

    9 0 Отговор
    е как бе разбира се че са чевените коли
  • 2 ее жените са много добри в това

    7 0 Отговор
    е как бе разбира се че са червените коли
  • 3 Куха лейка

    11 1 Отговор
    Най-добрите коли са червените
  • 4 Типично

    6 1 Отговор
    Такава класация могат да НАПРАВЯТ само жени. Предполагам и колите са били с любимите им цветове. :))
  • 5 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    6 2 Отговор
    Преди години имаше проучване от една популярна марка , защо изисканите дами не харесват нейния премиум модел .

    Проучването шокира фирмата -
    защото по тапицерията оставали много косми от кожените им палта ❗

    Толкова по темата жени-коли ❗

    / да ме извини Мишел Мутон и нейната компанията/
  • 6 Гост

    8 2 Отговор
    😳Мамице, те и от това разбирали! А мусака да направите не можете,а!