Last news in Fakti

26 Февруари, 2023 12:00 22 716 7

Най-скъпата кола в mobile.bg е с цена от почти 4.2 млн. лева

  • mclaren-
  • elva-
  • mobile.bg
Най-скъпата кола в mobile.bg е с цена от почти 4.2 млн. лева - 1

Периодично ви разказваме за най-интересните обяви, които се публикуват в картотеката на най-големия сайт за автомобили у нас. Днес, ще спрем вниманието ви на най-скъпата обява към момента.

Става дума за изключително рядка модификация на производителя на суперкари McLaren. Автомобилът, който е с мощност от 814 конски сили се нарича McLaren 720 S Elva и се предлага на българските клиенти за сумата от 3 488 100 лв., като тази цена е без ДДС.

Спортната кола с отворен покрив е вдъхновена от състезателните такива автомобили, разработени от Брус Макларън през 60-те години. Интересно е още, че от тази лимитирана серия са произведени само 149 екземпляра.

Първата такава кола се появява на бял свят през 2019 година, като цената и тогава е $1,690,000 - сума, равняваща се приблизително на 3.1 млн. лева. Нормално, колата, предлагаща се у нас, е по-скъпа.

Тя е чисто нова, не се намира на територията на страната, но от автокъщата уверяват, че могат да я доставят в най-кратки срокове. Като се прибави и 20-процентният данък добавена стойност, то сумата достига до почти почти 4.2 млн. лв. Повече, вижте ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 продавам Голф 3

    16 4 Отговор
    запазен, нема изгнило ако не се навЕдеш да го вдиш, на 150 000, УНИКАТ ! Пръви собственик, след последнио ! Цена 35000 !!
  • 2 БКП

    13 9 Отговор
    За кола произведена в тираж от 149 броя не може да се твърди,че е рядка модификация но високо-проходимия автомобил Аро подарен на другаря Живков от скъпия му приятел Чаушеску определено е такава защото са изработени 2бр.
  • 3 Винаги съм се чудел

    16 2 Отговор
    на тези обяви от “комисионери”, които предлагат уоу автомобил, намиращ се някъде в неизвестното? Дори да отидеш с кешовицата ще трябва да почакаш поне месец за да паркира в гаражът ти, а и представям си ако ти поискат допълнително пари за: помощ при регистрация в КАТ.

    Коментиран от #4

  • 4 Прав си

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Винаги съм се чудел":

    но спомни си и текста на песента пирамиди-фараони...
  • 5 Абе

    10 1 Отговор
    продавачите на старо що не вземат да стана брокери на имоти, като лъжат поне да им плащат
  • 6 фалш

    14 1 Отговор
    Аз също мога да пусна доста обяви с картинки от интернет

    Коментиран от #7

  • 7 дажмбаз

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "фалш":

    не забравяй да са УНИКАТ, без забележки, на 150К, един собственик "в момента", няма гнило , протрито, УНИКАТ !!!