Last news in Fakti

19 Март, 2023 12:00 4 784 8

Уникално: Стреч лимузина на базата на Mercedes W124

  • mercedes-benz-
  • w124-
  • стреч лимузина-
  • тунинг
Уникално: Стреч лимузина на базата на Mercedes W124 - 1

Легендарният Mercedes W124 е кола, за която сякаш знаем всичко. За невероятно дългите дванадесет години масово производство, той дори се произвежда във версия кабриолет, а инженерите на Porsche помогнаха да се завърши най-бързата му версия, E500. Но какво ще кажете за стреч лимузина?

Уникално: Стреч лимузина на базата на Mercedes W124

Този мастодонт с шест врати е дело на фирмата Boonaker, която от десетилетия прави лимузини от най-различни Mercedes-и. Освен това тази лимузина е официално одобрена от централата на компанията в Щутгарт.

Уникално: Стреч лимузина на базата на Mercedes W124

Можем да кажем, че пред нас е неосъщественият Mercedes Pullman от поколението W124. Е, или Maybach - наречете го както искате. Всичко започва с факта, че момчетата от немския проект Lownatics, които произвеждат коли с силно занижени окачвания, се нуждаят от голяма кола, за да превозват с нея целия си екип.

Уникално: Стреч лимузина на базата на Mercedes W124

И вероятно щяха да си купят някакъв миниван, ако не бяха попаднали на стилната W124-ка. Това не е E 500, а „обикновен“ Mercedes, но с две допълнителни врати, добавени от Boonaker. Вярно, състоянието му първоначално е изключително окаяно и тунерите от Lownatics прекарват няколко месеца в работа по неговата реставрация, боядисване и, разбира се, занижено окачване. резултатът обаче е потресаващ.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТИРбушон

    3 6 Отговор
    То май няма лимузина която да не е потресаваща😆😆😆Това вжкръга на майтапа. Иначе е доста неудобна, поне за мен.
  • 2 Смех 😆🤡🤣

    11 9 Отговор
    Тва освен за тсигънска сватба за друго не става
  • 3 Ром Кубински

    5 1 Отговор
    В Куба има много таксита Жигули с шест врати ,а на канарите много очиларки с шест врати
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хе хе

    3 0 Отговор
    Абсолютно същата 124ка стреч лимузина я имаме в центъра на Монтана, на гърба на общината. Бяла е, само че с една допълнителна врата - общо 3 врати от всяка страна, регистрационен номер М2263ВА. Чудесна е! В Северозапада си имаме всичко, не мож ни учудите.

    Коментиран от #8

  • 6 Случаен

    1 0 Отговор
    Това не е W124, а V124
  • 7 ТеслАта

    1 2 Отговор
    Такива 6 врати Мерцедеси са правени за превоз на гостите на хотелите. Не са "уникат" и обикновенно са с малки двигатели от гамата на модела.
  • 8 Хххммм

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хе хе":

    А имате ли стреч лимузина Опел кадет ?