26 Май, 2023 15:24 3 640 2

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

  • mercedes-benz-
  • maybach-
  • night series

Луксозната марка представи Night Series за цялата моделна гама

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach - 1

Mercedes-Maybach представи Night Series (нощна серия) - нова модификация на своите модели, която включва тъмни хромирани елементи и повърхности, които улавят светлината като бижу, и интериори, които извеждат дизайна на Maybach на ново ниво. Night Series беше представена в историческия Greenwich Village в Ню Йорк.

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

Прогресивният пакет Night Series е предназначен за три модела Mercedes-Maybach. Те включват елементи от тъмен хром, детайли от розово злато и иновативен дизайн на джантите, допълнен от тъмен гланц и традиционната Maybach шарка, както и декорация на интериора във формата на рибена кост. Всеки модел има и свой уникален дизайн:

Mercedes-Maybach EQS

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

Фаровете са украсени с емблемата на Maybach в розово злато и тъмни хромирани елементи. Решетката на радиатора има затъмнени ивици на Maybach, а вложките за въздухозаборниците в предната броня са украсени с тъмно хромирана емблема на Maybach.

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

Пакетът Night Series за EQS SUV се предлага в черно Obsidian, MANUFAKTUR Bright Diamond White и ексклузивна двуцветна комбинация Obsidian Black/Mojave Silver.

Mercedes-Maybach S-Klasse

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

За S-класата пакетът Night Series включва различни опции на боята в сиви, черни и бели нюанси, както и ексклузивно двуцветно покритие в комбиниран черен оникс.

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

Скъпоценните детайли включват розово злато във фаровете и елементи от тъмен метален хром, допълващи елегантния силует на дизайна, който е подчертан от две видими ауспухови тръби в тъмен хром и черно.

Mercedes-Maybach GLS

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

Нощната серия GLS може да се похвали с предница с елегантни тъмни хромирани елементи, включително вертикална звезда на Mercedes на предния капак, решетката, декоративните елементи и шарката на Maybach на страничния въздухозаборник. Фаровете са с детайли от розово злато, а страничният изглед има някои благородни тъмни хромирани акценти. В допълнение, прибиращата се поставка за крака е тъмно анодизирана. Ексклузивни 23-цолови джанти с десен Maybach, завършват характерния страничен изглед.

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach

Освен това партньорската компания на MAYBACH Icons of Luxury скоро ще представи колекция, вдъхновена от Night Series. Аксесоарите ще включват чанти, маратонки и очила.

Това е нощната серия на Mercedes-Maybach


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д.Е.А.

    11 2 Отговор
    Доста елегантен автомобил, Но търся нещо дневно или по точно ежедневно
  • 2 Да бе

    9 1 Отговор
    какви нощни птици се оказаха от Мерцедес, не им е чиста работата. Още дневната серия не са изкарали - направо на нощната се хвърлят. Не им е чиста работата!?! Абе да не са искали от факти да напишат "мощната"...?!?