Last news in Fakti

11 Май, 2023 10:36 3 205 6

Кой и защо качи ултраскъп McLaren в апартамент на 57-ия етаж? (ВИДЕО)

  • mclaren-
  • senna-
  • gtr-
  • апартамент-
  • обзавеждане

Сложната операция предизвика голям интерес

Кой и защо качи ултраскъп McLaren в апартамент на 57-ия етаж? (ВИДЕО)  - 1

Наскоро милионерът Адриан Портели се появи в австралийските медии след като закупи най-скъпия имот в Австралия, разделяйки се с около 25 милиона евро за пентхаус в Мелбърн. Огромният имот в една от най-високите сгради в Австралия изглежда е доста просторен и дори има място за кола, след като през изминалите дни Портели реши да постави вътре своя McLaren Senna GTR.

Това не е нещо необичайно за хора с подобен статус и възможности, но обикновено се прави в офиси или жилищни пространства на по-ниски етажи. Тук крайната цел е 57-ия етаж и поне на пръв поглед изглежда изключително сложно. Въпреки това, екип от осем човека успешно се справиха със задачата с помощта на кран и помощна рампа, подобни на тези използвани във филми като “Бързи и яростни“.

Милионерът споделя, че решението му да качи колата в своя апартамент идва от това, че тя всъщност не е легална за шофиране по пътищата. Портели споделя, че това най-вероятно ще е вечния дом на колата след като ремонтните дейности в сградата приключат, тъй като ще е почти невъзможно тя да бъде извадена отново от там.

McLaren Senna GTR дебютира през 2019-та година като пистова версия на стандартната Senna. Моделът се произведе в ограничена серия от 75 броя, а всяка една от тях е оборудвана с 4.0-литров осмак и мощност от 825 конски сили. Колата разполага и със специален бодикит, който подобрява аеродинамиката.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 карчи

    23 0 Отговор
    Вин Дизел, ще я изкара от там 😅
    Аман от такива самовлюбени егоцентрици! Какво му пречи да я сложи в някой автомузей?

    Коментиран от #6

  • 2 Още

    16 0 Отговор
    един изперкал индивид…
  • 3 бай Гъдю

    17 0 Отговор
    Ти само кажи, ние ще я извадим... На части. :)
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Факт

    16 0 Отговор
    С малко пари - малки глупости, с много пари - големи глупости, с милиони - брутални глупости!
  • 6 Ами колата си е негова

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "карчи":

    Ще си я слага където иска щом не нарушава закони. Мен и теб ли да пита 😉