Last news in Fakti

21 Юни, 2023 09:34 3 440 3

От много близо: Как е направена голямата Mazda (ВИДЕО)

  • mazda-
  • cx-60

Кадрите улавят основните детайли в процеса на CX-60

От много близо: Как е направена голямата Mazda (ВИДЕО) - 1

Mazda показа процеса на създаване на кросоувъра CX-60 с помощта на макро фотография. Видеото е подготвено от Ole Bielfeldt, 22-годишен дигитален художник от Германия, който заснема голямо разнообразие от обекти с помощта на макро фотография в своята серия Macrofying.

За Mazda Bielfeldt комбинира микроскоп с камера, за да покаже при множество увеличения и от различни ъгли материалите, използвани за направата на CX-60.

Видеото започва с близък план на молив, от който започва дизайнът на бъдещия кросоувър. От щрихите на дизайнера, той преминава към създаването на „глинен модел“ на CX-60 с отрязване на излишните парчета от скулптурна глина. Художникът също така ни позволява да разгледаме детайлно парчета метал, влакна от плат със специална тъкан и боята върху каросерията.

Премиум кросоувърът CX-60 дебютира през пролетта на 2022 г. Новостта на платформата Skyactiv Scalable Architecture получи постоянно задвижване на всички колела и различни силови трактове, включително шестцилиндровия дизел Skyactiv-D 2.2 и бензиновия "шестак" e-Skyactiv G и 3.3-литров ДВГ с мека хибридна система.

В салона Mazda, опитвайки се да се конкурира с Lexus , използва скъпи материали - дърво и метал и перфорирана кожа Nappa. На приятния на допир преден панел има 12.3-инчов екран за основните инструменти и дисплей със същия размер на мултимедийната система. Вижте детайлно процеса.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5+5

    9 3 Отговор
    невероятен клип... "Мазда" също разбира се :)
  • 2 Така е

    2 12 Отговор
    Мазда открай време си обичат външните ефекти, зум-зум алабализми, такуми глупости,скайактив ли е пасив ли е и има лапнишарани, които това ги привлича. Скайактив Х го крият, защото се провали, ама продължаваме напред. Те и дизелите им са провалиха, ама и там клиентите го понесоха. Комплексирана марка. Имат и добри бензинови модели. Онзи с Теслите наистина да го зауважава човек само заради това, че не прави реклама.

    Коментиран от #3

  • 3 Доктор

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Така е":

    Лоботомията ти е успешна,честито!